dragosgsm

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About dragosgsm

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bacau
  • Auto s60
  1. Sfaturi achizionare S60

    Este varianta cu 163cp Imi place masina dar pe masura ce ma consult mai mult ma descurajez in a o cumpara,intreband mai multi mecanici am inteles ca: -Peste 150.000km incepe sa pape banuti la greu (iar acesta are aproape 170.000km) -Cutia automata e confortabila dar ferasca Domnu'sa crape(asta depinde de regimul de condus anterior di de ce nu de noroc), -Intretinere scumpa...dar ce sa faci:obrazul subtire cu cheltuiala se tine Multumesc tuturor membrilor pentru sfaturile acordate,oricum problema ramane inca deschisa
  2. Sfaturi achizionare S60

    Nu cunosc exact ce model este dar pot sa mai interesez daca este important, stiu doar ca-i fabricat la sfarsitul lui 2006 si inmatriculat in 2007 Doream sa stiu la ce trebuie sa fiu mai atent, ca orice masina trebuie sa aibe niste defecte intalnite mai des chiar daca modelul este unul reusit sau nu. Sincer imi este putin frica sa achizitionez o masina sh din clasa premium, dar daca imi place si noua costa... Multumesc mult pt raspuns,.
  3. Sfaturi achizionare S60

    crede-ma ca am cautat inainte de a posta... ma poate ajuta cineva cu un raspuns concret si competent??
  4. Am posibilitatea de a achizitiona un VOLVO S60 din 2006 2,4l diesel, 166.000km, cutie automata si as dori sa stiu la ce sa ma astept, eventuale probleme,la ce ar trebui sa fiu atent la achizitionare, daca se merita Multumesc anticipat!!!!!!