horiamihnea

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by horiamihnea

  1. Cand vin, vin toate!

    Problema a fost la pompa de apa. Cauza: pompa blocata, rola ghidaj sparta; Efectul: 3 supape indoite si pinion spart. Deviz: 2500 lei Un inceput de saptamana bun.
  2. Cand vin, vin toate!

    Am avut o succesiune de intamplari nefericite incepand cu ocazia unui drum de 600 km pe sens. Am plecat cu masina in regula, mi s-a oprit motorul dupa brasov si nu a mai vrut sa porneasca. Dupa o tractare de 100 de eu, identificarea mi-a evidentiat o problema la injectoare (oarecum de asteptat la 300 000 km si motorina din romania). Am hotarat sa fac o revizie completa care m-a dus la 2900 lei. Am reusit sa fac 250 de km dupa aia si am avut o crestere neasteptata si neobservata de temperatura care a dus la ruperea curelei de distributie schimbata cu 20 000 km in urma. Acum masina asteapta banii necesari pentru repararea motorului ( sau inlocuirea). Daca aveti sugestii de service, motoare si altele va rog sa nu ezitati. Am uitat sa mentionez ca masina s-a comportat exemplar in cei 3 ani de cand e la mine, perioada in care am facut 100 000 de km.
  3. Cand vin, vin toate!

    Plecasem acasa din doua motive: unul personal si altul revizia masinii. Intamplarea a facut sa ma lase pe drum si revizia sa fie facuta in BV. Elecroventilatorul functiona, motiv pentru care suspectez si eu pompa de apa. Investigatiile cu privire la motivul pentru care a cazut cureau de distributie vor fi facute foarte atent pentru a putea depista cine a fost de vina, daca a fost cineva. Cat despre reparatii inca nu stiu nici eu care e cea mai buna varianta! Sapt viitoare fac investigatiile dupa care hotarasc ce e de facut! In orice caz, va tin la curent.
  4. Cand vin, vin toate!

    Eram in drum catre o revizie totala la mecanicul meu din orasul de bastina, doar ca nu am mai ajuns. Nu aveam de ce sa cred ca nu o sa ajung!