Ionutz Tzaque

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Ionutz Tzaque

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie brasov
  • Auto volvo v40
  • Fabricatie 1998
  1. fise sau bobina?

    mersi am sa le schimb sa vad cum merge dac nu va trebuii sa schimb una din bobine 1-4
  2. fise sau bobina?

    Salutare,as dorii sa le multumesc celor care m-au ajutat mai de mult.am un volvo v40 din 1998 si nu se accelereaza ba chiar sta subturata, am schimbat motarsul pas cu pas,garnitura de chiulasa,am curatat clapeta de acceleratie dar nimic.Acum cateva zile am chemat un prieten care se pricepe putin mai bine ca mine(nu prea mult)si mi-a zis ca s-ar putea sa fie vreo bobina de inductie.in regula le-am dat jos le-am curatat dar nimic,ce am observat e ca fisa de la bujia 4 nu da scateie regulat iar 1 si 2 fura curent.ar putea fi aceasta problema? VA MULTUMESC ANTICIPAT!!!!
  3. se subtureaza

    nu am mers cu ea asa de mult dar nu pot pune mana pe furtun ca frige!
  4. se subtureaza

    am revenit,intradevar garnitura de chiulasa era coapta si am schimbat-o motorul merge perfect ,dar apa imi urca foarte repede iar radiatorul se incalzeste doar pe partea de sus si de jos sa fie termostatul blocat?
  5. se subtureaza

    am sa ma uit maine si am sa revin VA MULTUMESC MULT DE TOT
  6. se subtureaza

    da intradevar e presiune mare pe furtunul ce vine din motor in radiator.nu il pot strange in mana
  7. se subtureaza

    dar daca nu barboteaza ce as mai putea sa-i mai fac urmeaza sa o pun si pe tester cat despre senzor nu stiu ce sa zic am verificat acum vasul de expansiune si nu barboteaza dar miroase a esapament
  8. se subtureaza

    maine am sa verific si treaba asta,dar acesta sa fie motivul pentru care se subtureaza?
  9. se subtureaza

    uleiul e ok .in vasul de expansiune parca se face vid.cand desfac capacul fasaie tare
  10. se subtureaza

    la-am schimbat practi cu totul garnitura m-am uitat dar nu vad nici un fel de scurgeri!ar trebuii? este vorba de motorasul de relanti
  11. se subtureaza

    Salutare tuturor!sunt fericitul posesor al uni volvo v40 din 98,spun fericitul pentru ca masina asta imi ofera comfortul si siguratnta pe care nu am gasit-o la alte masini, in fine ,am si eu mai multe probleme,una dintre ele ar fi ca motorul se subtureaza. la pornire merge perfec nu se aude nici un fel de troncanit ,nu tremura,dar dupa ce parcurg circa 15-20 de km imi taie acceleratia si se duce undeva la 500 de rotatii,iar in momentul in care mi-se intampla toata treaba ,apa din vasul de expansiune dispare,dar daca ii desfac capacul revine! am schimbat motorasul pas cu pas dar nimic. am uitat am BENZINA si GPL pe ea o fi din cauza asta? VA ROG MULT DE TOT CARE PUTETI SA MA AJUTATI CU UN SFAT MI-AR FI DE MARE FOLOS!!!!