Florin Varadi

Membru
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Florin Varadi


  1. Il poti achizitiona pe al meu. E pe net si este de 10001 de ori mai bun decat 1.6D. In rest masina e ok dar e diesel asa ca pe langa suma aia mai trebuie sa ai inca 1000 euro pe putin sa repari problemele. Pe cand la benzina masina merge unsa. Revizii ieftine plus lipsa problemelor legate de injectoare, filtru particule etc. Daca esti interesat da-'mi pm.

    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Si vezi ca masina aia nu este din romania avand meniul in flamanda. Deci nu Romania tara de provenienta. Asta inseamna ca acei km sunt cam inmultiti cu 2. De aici si pretul ala. Adica nu te astepta sa cumperi un volvo c30 cu 110 mii km la 5000 euro. Nici in afara nu gasesti la pretul asta decat lovite si reparate ori cu probleme la filtru particule, motor etc. Nu va mai incantati la pretul mic pentru ca la final o sa platesti mai mult decat o alta masina in stare mult mai buna.

    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Iar ca dotari nu are incalzire auxiliara si nici parbriz incalzit. Asta e bagata asa la gramada :smile:

    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Jantele sunt model freja si nu sunt ale masinii fiind disponibile doar pe modelele facelift dupa 2010.

    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Sunt perfect deacord cu tine dar gandeste-te ca eu fac undeva intre 70-100 km zilnic + saptamanal Oradea - CJ, de aceea nu pot sa iau in calcul un benzinar, am nevoie de un consum mic.