robbert24

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About robbert24

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie bucuresti
  • Auto s40 II 1.6d
  • Fabricatie 2011
  1. diverse nelamuriri start-stop

    nu stiu cum s-a intamplat dar acum o juma de ora cand am ajuns in fata blocului si am oprit sa parchez...s-a oprit si motorul cu auto-startul...e ciudat de ce nu s-a oprit pana acum avand in vedere ca erau indeplinite conditiile.oare noii baterii ii trebuia ceva timp..oricum, nu ma mai mir si va multumesc mult pentru atentie.
  2. diverse nelamuriri start-stop

    Poti intra putin in detaliu pentru un novice te rog?ce ar trebui practic sa fac..sau care ar fi conditiile?scuze pentru intrebari,poate par puerile dar asa e cand e masina mai desteapta ca proprietarul
  3. diverse nelamuriri start-stop

    Revin cu o problema dupa ce am inlocuit vechea bacterie cu boschul de la f5 auto pe care mi l-ai recomandat la 550 thor.totul bine si frumos,mi-a schimbat-o nenea care a venit cu bateria de la firma.merge totul la partea electrica,nu s-a resetat nimic..DAR nu mai porneste start-stop desi e activat..si am facut azi 300km.ceva pareri baieti..multumesc. Nu m-as fi gandit ca trebuie sa citesc si sa ma informez atata de parca imi dau doctoratul..doar pentru a schimba o baterie.
  4. diverse nelamuriri start-stop

    multumesc mult thor.da, daca isi justifica pretul si tine mai mult ca una normala sunt de acord ca nu e de speriat.e de groaza in bucuresti dar chiar si asa nu-mi vine sa-l dezactivez.si da, se simte si la consum.
  5. diverse nelamuriri start-stop

    Deci am citit prost.Pentru modelul Drive-baterie start-stop...din ce stii este bateria afectata de folosirea start-stopului? Necesita codare chiar si la S40 din 2010?
  6. In primul rand, va salut, pentru prima data pe acest forum.Sunt posesorul unui s40 2010 1.6D Drive, de vreo 5 luni, caruia tocmai ce i-a picat bateria, asa cum am mai citit in alte threaduri, foarte brusc.Ideea e ca nu inteleg prea bine sistemul auto-start.Din cate am citit nu mi-ar trebui o baterie start-stop(ceea ce e bine pentru ca sunt excesiv de scumpe). Are acest sistem inca o baterie si trebuie sa ma astept ca si aia sa cada odata? Recomandati folosirea acestui auto-start sau uzeaza excesiv elemente precum electromotorul sau altceva?Va multumesc anticipat.