Posted 3 Jan 2011 · Report post Salutare am primit de la cineva de la UK niste piese mici de prin bord ... am atasat poze cu ele . E un buton info center , 2 butoane pt incalzire in scaune , un buton dsa , 3 blanc , bricheta cu totul , suport central cred ca ii zice , 2 tweetere spate v40 ... si ce se vede in poze ! nu am stabilit inca niste preturi , insa puteti face oferte pe mail si vedem cu ne intelegem ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jan 2011 · Report post Adaug la acest anunt si un far dreapta nou cu o mica bucatica de plastic care a fost rupta la livrare ! cineva a vrut sa imi faca o bucurie stii nevoia mea de a inlocui geamul de la farul stanga sofer numai ca mi-a luat farul de pe drepta si pe langa asta a rupt o bucatica mica de plastic ! Am pus poza cu zona , nu vreau sa fac ca altii sa spun ca din transport , etc ...ideea este ca este far dreapta Hella original , nu am cutia lui ( a fost mai usor de adus fara , poate de aia a fost lovit ..) nu are motorasele de reglaj . Pozele spun totul ! Mie unul imi trebuie cel de pe stanga ...acesta cu un pic de indemanare se poate face ok acolo in zona unde e bucata aceea de plastic ! Pretul este de 400 ron ... cine e interesat ii mai pot face poze cum doreste ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Mar 2011 · Report post Adaug la acest anunt si un far dreapta nou cu o mica bucatica de plastic care a fost rupta la livrare ! cineva a vrut sa imi faca o bucurie stii nevoia mea de a inlocui geamul de la farul stanga sofer numai ca mi-a luat farul de pe drepta si pe langa asta a rupt o bucatica mica de plastic ! Am pus poza cu zona , nu vreau sa fac ca altii sa spun ca din transport , etc ...ideea este ca este far dreapta Hella original , nu am cutia lui ( a fost mai usor de adus fara , poate de aia a fost lovit ..) nu are motorasele de reglaj . Pozele spun totul ! Mie unul imi trebuie cel de pe stanga ...acesta cu un pic de indemanare se poate face ok acolo in zona unde e bucata aceea de plastic ! Pretul este de 400 ron ... cine e interesat ii mai pot face poze cum doreste ! Share this post Link to post Share on other sites