Posted 11 Jan 2011 · Report post buna, vreau si eu lamuriri daca ma puteti ajuta legate de VOLVO V40 2001,1.8b,cutie automata,ce parere ati avea desprea ea ,legata de consum,daca e o masina buna.....si altele daca stiiti multumesc frumos Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Jan 2011 · Report post Bineinteles ca raspunsurile vor fi foarte subiective.... E o masina buna,depinde si de pret,iar consumul te va duce catre 10%combinat. da mai multe detalii si vei primi mai multe raspunsuri. Exemplu: dotari,stare tehnica si optica,imbunatatiri/tunning,etc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Jan 2011 · Report post ii cutie aut. cu 5 trepte sau 4 daca ii de 122 cai atunci cu 5 consum cam 10 amestecat numai oras iarna aproape de 14 in afara 7.2 ii foarte comod fiind cutie automata nu-i avion la mers dar ii grea caroseria la motorasul ala eu in general is foarte multumit de ea (dar trebuia sa fie 2000t sau t4; dar no vrut sa fie:lol: ) cutia automata cu care ii echipat mai este pus pe s60 si s 80 unele motorizari(ii de mitsubishi) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Jan 2011 · Report post Bineinteles ca raspunsurile vor fi foarte subiective.... E o masina buna,depinde si de pret,iar consumul te va duce catre 10%combinat. da mai multe detalii si vei primi mai multe raspunsuri. Exemplu: dotari,stare tehnica si optica,imbunatatiri/tunning,etc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Jan 2011 · Report post ii cutie aut. cu 5 trepte sau 4 daca ii de 122 cai atunci cu 5 consum cam 10 amestecat numai oras iarna aproape de 14 in afara 7.2 ii foarte comod fiind cutie automata nu-i avion la mers dar ii grea caroseria la motorasul ala eu in general is foarte multumit de ea (dar trebuia sa fie 2000t sau t4; dar no vrut sa fie:lol: ) cutia automata cu care ii echipat mai este pus pe s60 si s 80 unele motorizari(ii de mitsubishi) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Jan 2011 · Report post buna, vreau si eu lamuriri daca ma puteti ajuta legate de VOLVO V40 2001,1.8b,cutie automata,ce parere ati avea desprea ea ,legata de consum,daca e o masina buna.....si altele daca stiiti multumesc frumos Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Jan 2011 · Report post Depinde cat de tare a atins-o.Pune niste poze sa ne putem da cu parerea daca merita sau nu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jul 2012 · Report post va multumesc pentru raspunsurile date Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jul 2012 · Report post Pentru puțin! Pana la urma ai achiziționat-o? Share this post Link to post Share on other sites