Posted 16 Sep 2012 · Report post sigur masina ta are bube Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Sep 2012 · Report post sigur masina ta are bube poti sa detaliezi ?....care crezi tu ca ar fi buba?....desi masina este adusa din germania, nu m-a dezamagit cu nimic....trage foarte bine....consuma putin... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Sep 2012 · Report post Ai mers si cu alta ca sa faci comparatie ? Te-ai uitat in talon la viteza maxima? Daca e adusa din Germania are mai multi cai putere decat alea din Romania ? PS> buba este la motor . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Sep 2012 · Report post 180km/h deocamdata,lipsa drumuri si un cauciuc mai ciudat,se aude un pig zgomot de la el dar urmeaza schimbat cauciucuri,plecat romania-italia,testat viteza. S40 1.9 d 102cp ,bun motorasul asta,la cati caluti are,oricum dupa ce o sa ii schimb abreajul si volanta am sa-i pun power box. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Sep 2012 · Report post ce nu stii nu te doare vezi daca ai postat ? ai aflat ca ai buba amu tre sa meri la doctor Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Sep 2012 · Report post @bogdan, am inteles ce vrei sa spui....si mie mi`i s-a parut ciudat...am mai facut niste teste...150km/h in a 4-a....bag a 5-a.....160 si aia i`a fost.....tind sa cred ca este vorba de filtru de particule ....de saptamana viitoare ma duc pana la service p.s : un mecanic bun mi-a spus ca filtru ar trebui sa se regenereze singur....oare despre ce vorbea ?....apropo, merita sa incerc varianta cu mersul turat 20-30 de minute ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Sep 2012 · Report post mergi la cineva cu un tester pt o regenerare fortata.daca nu merge cred ca trebuie dat jos Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Sep 2012 · Report post ce nu stii nu te doare vezi daca ai postat ? ai aflat ca ai buba amu tre sa meri la doctor Dap cam asa,oricum pe la anu o sa suporte si o operatie la disc,hernie de disc ambreaj Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jan 2013 · Report post salutare eu cand am cumparat masina in prima zi acum 6 luni i-am dat "blana"210km\h exact cat scrie in cartela la 2 saptamani i-am schimbat toate filtrele si uleiul de atunci nu am mai trecut de 160km\h,pana acum 2 zile am vrut sa vad daca ia tot atata surpriza nu a mai trecut de 200km\h nici sa o omor am fortat-o cat am putut si nimic cand i-am dat 210 eram 2 persoanesi rezervorul jumate,iar acuma eram 3 persoane si rezervorul aproape de rosu care sa fie cauza?poate sa fie de la motorina? nu stiu de unde alimenta fostul proprietar,eu bag de la lucky oil,nu e lukoil,e cea mai ieftina motorina la lucky oil 5,80 din tot argesul mai scrie si bay rompetrol Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Jan 2013 · Report post Cu siguranță contează și combustibilul. Share this post Link to post Share on other sites