Posted 19 Jan 2011 · Report post Vand Volvo V40 1,6 benzina, an 2000, 217.000km,proprietar. PRET 3.500 EURO USOR NEGOCIABIL.Sunt al 4 lea proprietar in acte.Prima a fost o firma pana la 175.000km, al 2 lea a fost Midnight Caller de aici de pe forum pana la 205.000, al 3 lea pana la 212.000 cand am luat-o eu.Masina a fost intretinuta, a fost vopsita integral de Midnight Caller intr-un alb perlat.Se vede foarte bine in soare o perla verzuie.Nu mai are mp3 deoarece i-am pu eu SC-816 sistem original de la Volvo cu cd-radio-casetofon 2 DIN (nu am foto curent).Am schimbat kit-ul de ambreiaj. Bara de pe spate a fost infundata intr-un colt si a fost revopsita la partea de jos (sub ornamentul neagru) si se observa o diferenta de culoare. Singura problema e ca are parbrizul fisurat la partea de jos, dar neincomodand la condus,avand ITP pana in 07.2012 si neavand nici timp am tot amanat schimbarea lui. Am gasit in Bucuresti (305 lei cu tot cu montaj).Motivul pt care vreau sa-l dau e ca nu-mi plac break-urile. Consumul in afara e de 6,8-7.5%, in oras 12-13% (iarna) si 10-11% (vara)- depinde cum bagi talpa in ea.Are jante aliaj Arcasting pe 15", xenon, aer conditionat, geamuri electrice fata, scaune fata incalzite, oglinzi electrice incalzite, ABS,SIPS,subwoofer original Volvo in locasul special din portbagaj, 2 chei cu telecomanda (inchidere centralizata), alarma originala, proiectoare ceata.Cam asta ar fi tot.Daca sunteti de acord ne auzim la telefon 0721799161- baicu stefan sau pe mail baicustefan@yahoo.com. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Jan 2011 · Report post Vand Volvo V40 1,6 benzina, an 2000, 217.000km,proprietar. PRET 3.500 EURO USOR NEGOCIABIL.Sunt al 4 lea proprietar in acte.Prima a fost o firma pana la 175.000km, al 2 lea a fost Midnight Caller de aici de pe forum pana la 205.000, al 3 lea pana la 212.000 cand am luat-o eu.Masina a fost intretinuta, a fost vopsita integral de Midnight Caller intr-un alb perlat.Se vede foarte bine in soare o perla verzuie.Nu mai are mp3 deoarece i-am pu eu SC-816 sistem original de la Volvo cu cd-radio-casetofon 2 DIN (nu am foto curent).Am schimbat kit-ul de ambreiaj. Bara de pe spate a fost infundata intr-un colt si a fost revopsita la partea de jos (sub ornamentul neagru) si se observa o diferenta de culoare. Singura problema e ca are parbrizul fisurat la partea de jos, dar neincomodand la condus,avand ITP pana in 07.2012 si neavand nici timp am tot amanat schimbarea lui. Am gasit in Bucuresti (305 lei cu tot cu montaj).Motivul pt care vreau sa-l dau e ca nu-mi plac break-urile. Consumul in afara e de 6,8-7.5%, in oras 12-13% (iarna) si 10-11% (vara)- depinde cum bagi talpa in ea.Are jante aliaj Arcasting pe 15", xenon, aer conditionat, geamuri electrice fata, scaune fata incalzite, oglinzi electrice incalzite, ABS,SIPS,subwoofer original Volvo in locasul special din portbagaj, 2 chei cu telecomanda (inchidere centralizata), alarma originala, proiectoare ceata.Cam asta ar fi tot.Daca sunteti de acord ne auzim la telefon 0721799161- baicu stefan sau pe mail baicustefan@yahoo.com. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Jan 2011 · Report post Ai masina care se aseamana mult cu a mea , foarte faina , noroc la vinzare ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Jan 2011 · Report post Se poate inchide. Cineva s-a ales cu o masina buna! Bafta la toata lumea! La cerere acest topic a fost inchis. Share this post Link to post Share on other sites