Posted 22 Jan 2011 · Report post Vand V50 2.0d,nivel de echipare Momentum. Dotari: - Control tractiune - Control stabilitate - Airbag sofer - Airbag pasager - Airbag lateral - Airbag cortina - Faruri ceata - 4xGeamuri electrice - Oglinzi electrice+incalzire - Inchidere centralizata - Xenon cu autoleveling si spalator faruri - Scaune fata incalzite - Volan si schimbator piele - Comenzi volan-tempomat si audi0 - Oglinda retrovizoare heliomata - Computer bord - Senzori ploaie+lumina - Climatizare dubla - Jante aliaj - Carte service la zi(la fiecare 10 000 km,numai la Volvo) - An fabricatie 2004 - Km 112 500 - Pret: 9000 euro Masina a fost cumparata din Romania,nu a suferit niciun accident iar kilometrii si istoricul service se pot verifica in reteaua Volvo.Urmeaza si poze.Telefon 0727 611 784. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Jan 2011 · Report post Niste poze ar fi foarte utile. Eu am unul de vanzare si tot incerc sa il vand de doua luni. E drept ca am tinut la pret pana acum. A fost pusa la vanzare masini mai scump decat vrei tu pe a ta. Oricum bafta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Jan 2011 · Report post Poze ? ( culoarea ) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jan 2011 · Report post Din pacate, masina e destul de murdara si din cauza gerului o sa mai ramana asa o vreme.Cum se incalzeste un pic,promit sa revin cu pozele.Deocamdata o scurta descriere :argintie, jante originale (modelul cu multe spite,vreo 20 cred),fara trapa si bari portbagaj,interior crem+grafit (semipiele). Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Feb 2011 · Report post Deci..poze.Acum are 113 500 km. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Feb 2011 · Report post Negociabil.Sau inchiriez garaj pe termen luuuuung . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Mar 2011 · Report post 8000.Fix(nu deranjati inutil).Pentru doua saptamani dupa care iese de la vanzare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Mar 2011 · Report post Se poate inchide, multumesc. Share this post Link to post Share on other sites