Posted 25 Jan 2011 · Report post Nu e mai simplu cu DiCE-ul? Nu stiu ce e ala DICE. O fi vreun dispozitiv de diagnoza Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Jan 2011 · Report post dice si vct 2000 ii scula de diagnoza volvo cam din 2000 incoace daca nu are modulul ce sa mai gaseasca erori:rolleyes: eventual o lipsa comunicatie intre module Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Jan 2011 · Report post Mai ai diagnoza de la volvo BM (baia mare presupun) de ce nu mergi la ei sa ii tragi la raspundere, asta dupa ce te convingi ca nu mai ai nici airbag-urile Trebuie sa raspunda si ei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Jan 2011 · Report post Mai ai diagnoza de la volvo BM (baia mare presupun) de ce nu mergi la ei sa ii tragi la raspundere, asta dupa ce te convingi ca nu mai ai nici airbag-urile Trebuie sa raspunda si ei. Trebuie sa ma pun sa caut sa vad daca mai am rezultatul diagnostiului, dar putine sanse. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 May 2011 · Report post Imi puteti zice cum se numeste piesa din imagine, ca imi este crapata si nu stiu cum sa cer . Mersi. Share this post Link to post Share on other sites