Posted 24 Jan 2011 · Report post bai apare cu siguranta, insa nu la nivelul asta de banuti. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jan 2011 · Report post Salutare.Eu nu subscriu ideii de a nu cauta ceva pe la firmele de leasing.Masina mea a fost recuperata de la Romstal,am luat-o la 57000km(pe care i-am verificat foarte simplu,daca vrei detalii da-mi pm si te lamuresc,ca sa nu umplu topicul cu amanunte).Oricum,un Volvo s60 de calitate nu cred ca o sa gasesti la banii pe care vrei tu sa-i oferi.Undeva pe la 10000 euro cred ca ar fi mai aproape de realitate.In fond e o masina foarte tare,care ofera destule la banii la care poti s-o achizitionezi:putere,siguranta,comfort si de ce nu,sex appeal:).Daca ai posibilitatea sa te bagi la un leasing(ceea ce implica o oarecare siguranta financiara pe termen semi-lung:)),nu ezita.Mai bine platesti mai mult pe o masina mai scumpa,decat sa te bucuri la vreo coaja..Crede-ma,nu da nimeni masini bune la pret de nimic,toate asa zisele mega oferte sunt numai praf in ochii celor creduli.Si sunt destui!!! Acestea fiind spuse,vorba lui Bogdan,succes la shopping:)! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jan 2011 · Report post Salutare.Eu nu subscriu ideii de a nu cauta ceva pe la firmele de leasing.Masina mea a fost recuperata de la Romstal,am luat-o la 57000km(pe care i-am verificat foarte simplu,daca vrei detalii da-mi pm si te lamuresc,ca sa nu umplu topicul cu amanunte).Oricum,un Volvo s60 de calitate nu cred ca o sa gasesti la banii pe care vrei tu sa-i oferi.Undeva pe la 10000 euro cred ca ar fi mai aproape de realitate.In fond e o masina foarte tare,care ofera destule la banii la care poti s-o achizitionezi:putere,siguranta,comfort si de ce nu,sex appeal:).Daca ai posibilitatea sa te bagi la un leasing(ceea ce implica o oarecare siguranta financiara pe termen semi-lung:)),nu ezita.Mai bine platesti mai mult pe o masina mai scumpa,decat sa te bucuri la vreo coaja..Crede-ma,nu da nimeni masini bune la pret de nimic,toate asa zisele mega oferte sunt numai praf in ochii celor creduli.Si sunt destui!!! Acestea fiind spuse,vorba lui Bogdan,succes la shopping:)! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jan 2011 · Report post Nici nu vei găsi... Nu eşti primul care caută. Vei găsi, mai degrabă, un 30 sau 40 iar de la 50-uri în sus, vorbim despre rarităţi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Jan 2011 · Report post Nimeni nu vrea sa vanda...am gasit cateva pe autovit...ce e drept benzinare Imi poate spune cineva niste consumuri reale la motorizarile pe benzina S60 din anii 2000-2004 ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Jan 2011 · Report post 14-15% max, 13% uzual, 7% afara, 10% combinat . In schimb la benzinarele volvo marele avantaj este ca nu prea ridici capota, doar sa pui solutie de parbriz si/sau sa mai dai cu carpa pe motor, dieselul insa e altfel Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jan 2011 · Report post 14-15% max, 13% uzual, 7% afara, 10% combinat . In schimb la benzinarele volvo marele avantaj este ca nu prea ridici capota, doar sa pui solutie de parbriz si/sau sa mai dai cu carpa pe motor, dieselul insa e altfel Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Jan 2011 · Report post Volvo S60 -2002/diesel/134.500 Km/7500E. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Jan 2011 · Report post Volvo S60 -2002/diesel/134.500 Km/7500E. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Jan 2011 · Report post Apropo de S60 pe benzina. Am vazut ca sunt cativa care au pus GPL pe ele. Oare cat o fi costat instalatia ? La benzinar imi e frica un pic de consum......si parca ar fi interesanta ideea de GPL/Benzina.... cand sunt mai grabit benzina...cand vreau consum GPL. Voi ce ziceti ? a....si stiu ca o sa imi spuneti ca stric frumusete de masina ) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Feb 2011 · Report post @dragos s De ce nu ti-a placut masina din Cluj? Spune-ne tuturor, poate mai sunt si altii interesati de ea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jun 2011 · Report post Apropo de S60 pe benzina. Am vazut ca sunt cativa care au pus GPL pe ele. Oare cat o fi costat instalatia ? La benzinar imi e frica un pic de consum......si parca ar fi interesanta ideea de GPL/Benzina.... cand sunt mai grabit benzina...cand vreau consum GPL. Voi ce ziceti ? a....si stiu ca o sa imi spuneti ca stric frumusete de masina ) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jun 2011 · Report post la 7500 o vand eu daca mai vrei Share this post Link to post Share on other sites