danutttz

Ajutorrr!!!!

33 posts in this topic

Vrei sa venim si noi la service-ul cu pricina ? Gasim o modalitate de a-i convinge sa-si faca treaba cum se cuvine. Putem sa le oferim si o jumatate de ora in care sa stam cu spatele si sa nu ne uitam ce fac, doar sa iasa masina cum a fost ! Nimic in afara legii !

...

Sincer, imi pare rau, nu stiu cum sa te ajut, dar iti inteleg frustrarea si mânia. Incearca totusi sa-i faci sa inteleaga ca au gresit si ca le oferi sansa sa-si repare greseala. In caz contrar, vor pagubi mai mult. O reclamatie la OPC le va aduce cel putin o amenda care sigur valoreaza mai mult decat au castigat "lucrând" la masina ta.

Te inteleg, te sustin moral si material, in cazul in care nu se rezolva si decizi sa-i dai in judecata.

Vrei sa venim si noi la service-ul cu pricina ? Gasim o modalitate de a-i convinge sa-si faca treaba cum se cuvine. Putem sa le oferim si o jumatate de ora in care sa stam cu spatele si sa nu ne uitam ce fac, doar sa iasa masina cum a fost ! Nimic in afara legii !

...

Sincer, imi pare rau, nu stiu cum sa te ajut, dar iti inteleg frustrarea si mânia. Incearca totusi sa-i faci sa inteleaga ca au gresit si ca le oferi sansa sa-si repare greseala. In caz contrar, vor pagubi mai mult. O reclamatie la OPC le va aduce cel putin o amenda care sigur valoreaza mai mult decat au castigat "lucrând" la masina ta.

Te inteleg, te sustin moral si material, in cazul in care nu se rezolva si decizi sa-i dai in judecata.

Mda am rezolvat problema pe jumatate .....Am demontat capacu de la motor am scos bujiile si surpriza......Bujiile sunt negre negre 3 dintre ele dar una e aproape fara electrod au avut dreptate sunt bujiile ,am comandat deja de la beru 4 bujii......Problema e ca eu ma gandesc ca au avut nevoie ei de bujii si cred ca mi-au facut felu.....Era o sansa mai mica decat cea de la 6 din 49 ca sa se strice exact in astea 3-4 zile avand in vedere ca masina nu a fost decat mutata de colo colo......

Multumesc tuturor pentru sustinere si pentru pareri!!!!!!

Joaca joi, ca-i potul mare ! Vad ca "ai mâna" :D

Eventual alege o combinatie dupa seria bujiilor ...sau ceva de genul asta ...Daca iei potul cel mare, du-te si cumpara service-ul cu pricina, ară locul şi plantează ceva de mâncare... orice. Vei iesi în câstig !

Edited by mariusdaniel

1. bujiile Beru nu sunt bune pt motorul tau, au mai testat si altii. Singurele care se apropie de OEM sunt Beru Ultra X Titan (UXT 10) care nu se gasesc in RO .

2. cand ai schimbat ultima data bujiile ?

3. dar bobinele ?

4. bobina defecta nu se vede pe tester, se vede in schimb daca nu are mufa infipta laugh.gif

Cand eram copil si mergeam cu Dacia mereu curatam cu peria de sarma bujiile si mergeau fara probleme !!! Mai se foloseste peria de sarma in zilele noastre?

1. bujiile Beru nu sunt bune pt motorul tau, au mai testat si altii. Singurele care se apropie de OEM sunt Beru Ultra X Titan (UXT 10) care nu se gasesc in RO .

2. cand ai schimbat ultima data bujiile ?

3. dar bobinele ?

4. bobina defecta nu se vede pe tester, se vede in schimb daca nu are mufa infipta laugh.gif

Bujiile sunt Beru ultra titan fara x masina trage calumea nu am observat nici fluctuatii de relanti nimic altceva....Bine ca si-a revenit...........multumesc inca odata tuturor pentru ajutor!!!

@ andu g

peria de sirma se foloseste in continuare

are efecte maxime la curatarea gratarului--- operatiune ce se face obligatoriu la deschiderea sezonului de fripturi la iarba verde

Buna asta ! Nici eu nu am specificat clar pt ce !

@ andu g

peria de sirma se foloseste in continuare

are efecte maxime la curatarea gratarului--- operatiune ce se face obligatoriu la deschiderea sezonului de fripturi la iarba verde