Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Muresan

Vand diverse piese Volvo 855

15 posts in this topic

Masina e aproape completa. Lipsesc de pe ea: usa haion, scaunele fata, cotiera banchetei din spate, niste plasticuri de pe consola centrala, volanul. In rest, e completa.

Masina e aproape completa. Lipsesc de pe ea: usa haion, scaunele fata, cotiera banchetei din spate, niste plasticuri de pe consola centrala, volanul. In rest, e completa.

Salut, poti pune citeva poze ? Ce culoare are interiorul ?

Salut ! Joi trec prin Ludus si a-s fi interesat de cateva maruntisuri. Lasa-mi te rog un nr. de telefon sa putem vorbi . Multumesc !

Salut, poti pune citeva poze ? Ce culoare are interiorul ?

Ar trebui sa mai fac si precizarea ca anuntul e valabil pana in data de 15 martie. Ulterior, o sa fiu plecat din tara o vreme.

Sunt interesat de plafoniera, plasticurile de pe colturile si spatele banchetelor din spate (asta daca se vand fara banchete desigu r!), eventual farul si semnalizatorul din dreapta. Multumesc !

Un pret oglinda stg

Sunt interesat de plafoniera, plasticurile de pe colturile si spatele banchetelor din spate (asta daca se vand fara banchete desigu r!), eventual farul si semnalizatorul din dreapta. Multumesc !

Buna ziua,

Plafoniera este si e in stare buna. La fel si farul si semnalizatorul. Plasticurile alea sigur le am, pentru ca banchetele sunt complete, insa, sincer sa fiu, nu stiu exact despre care plasticuri e vorba. O sa ma uit maine dimineata mai indeaproape la banchete. O sa intreb maine si mecanicul care se ocupa de masinile mele cat valoareaza toate reperele pe care le vreti.

Preturile pentru reperele solicitate sunt:

Plafoniera, far dreapta si semnalizator dreapta - 350 de lei toate. Plasticurilor n-a stiut mecanicul sa le faca vreun pret, asa ca vi le dau gratis.

Oglinda retrovizoare stanga - 100 de lei (oglinda completa). Trebuie sa spun ca e model fara incalzire si cu reglaj manual, din interior.

Daca vi se pare mult, nu ma injurati pe mine, rogu-va. Nu ma pricep la asa ceva, asa ca preturile au fost fixate de un om care are mult mai mult habar decat mine care cat face.

Pe mine m-ar interesa senzorul de temperatura de pe filtrul de aer , senzorul de presiune pt admisie ( se afla deasupra la electroventialtor .. intra un furtun in el ) , regulatorul de presiune pt benzina , tampoanele motorului daca sunt bune .. si cam atat .

Ca idee pt oglinda , una electrica si incalzita costa 150 lei ( vezi pe alte topicuri de dezmembrat ) .. asa ca gandeste-te tu cat face una cheala :D

Buna ziua,

o sa rog mecanicul sa se uite si sa imi spuna in ce stare sunt reperele de care aveti nevoie. Maine inspre pranz o sa va comunic ce si cum, inclusiv preturile. Sau, si mai bine, daca va pricepeti, faceti dv o oferta de pret corecta. Repet, nu ma pricep la lucruri de genul asta si nici n-am timp sa ma apuc sa le invat acum. Spuneti-mi dv si cat face oglinda aia "cheala" si cu atat o dau.

Rog un moderator sa inchida acest topic. Multumesc.