Posted 23 Feb 2011 · Report post Cumpar scut plastic ala mare de sub motor pt un S40 2006 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Feb 2011 · Report post Sigur vrei din plastic? Nu cred că e mai avantajos decât unul metalic. Eu mi-am luat de aici cu 500 RON. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Feb 2011 · Report post Original Volvo e tot in jur de 500,deci mai bine varianta lui Heim'.Sau cauta de Ford Focus,e mult mai ieftin si se potriveste la fix(mi-a spus si mie cineva),daca il vrei neaparat de plastic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Feb 2011 · Report post 2 mil e la mine din plastic mai gros si mai tare decat cel original ! E un compromis ff bun intre cel OEM si unul din metal care e....5 mil ! Roskat a luat de la mine ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Feb 2011 · Report post 2 mil e la mine din plastic mai gros si mai tare decat cel original ! E un compromis ff bun intre cel OEM si unul din metal care e....5 mil ! Roskat a luat de la mine ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Feb 2011 · Report post Da,da sa vina Roskat Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Feb 2011 · Report post 2 bucati mai sunt ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Feb 2011 · Report post 2 bucati mai sunt ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Feb 2011 · Report post Apropo ca tot suntem aici si mi`am amintit se potriveste instalatia de xenon originala volvo de pe un S40 2002 pe asta al meu din 2006?? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Mar 2011 · Report post sal, mai ai scutul de vanzare, la ce pret, o poza cu el se poate, se potriveste pt un volvo s40 , 1,9 TD din 2001 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Mar 2011 · Report post Apropo ca tot suntem aici si mi`am amintit se potriveste instalatia de xenon originala volvo de pe un S40 2002 pe asta al meu din 2006?? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Mar 2011 · Report post Mai mult decat atat, la S40 din 2004 pana in 2006 e un model, iar din 2007 in sus e alt model deci si acolo difera. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Mar 2011 · Report post Uau....asta nu o stiam! Da ce au schimbat la ele,aranjamentul suruburilor Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Mar 2011 · Report post Interesant intradevar.Macar sa le fi facut si ei un pic mai groase... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Mar 2011 · Report post Ăla pe care mi l-am luat eu de la ruşi nu se fixează în orificiile celui vechi, ci în nişte găuri preexistente din cadrul motor, a căror utilitate eu unul n-am înţeles-o. Noroc cu ruşii, că le-au găsit utilizare... au făcut acele scuturi care se fixează în găurile astea, cu nişte şuruburi de grosimea polexului... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Mar 2011 · Report post Instalatie xenon de la 2002 la 2006 ? Nu cred ca merge pentru ca sunt diferite de la Marte la Pamant, e cu totul si cu totul alta masina, alt sistem electric. Masa si gasisem xenoane cu 100 de ROn , aste e na fo sa fie. Oricum mersi de ajutor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Mar 2011 · Report post Ăla pe care mi l-am luat eu de la ruşi nu se fixează în orificiile celui vechi, ci în nişte găuri preexistente din cadrul motor, a căror utilitate eu unul n-am înţeles-o. Noroc cu ruşii, că le-au găsit utilizare... au făcut acele scuturi care se fixează în găurile astea, cu nişte şuruburi de grosimea polexului... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Mar 2011 · Report post Ţi-l şi montează, contracost, dacă te duci tu la ei. Eu nu m-am dus şi l-am montat gratis, după ce mi l-a adus curierul. Share this post Link to post Share on other sites