Posted 23 Feb 2011 · Report post Ce parere aveti despre ofertele astea de refinantare la banci ? Ar fi totusi cat de cat convenabile ( ca stiu ca total convenabile nu au cum sa fie ca doar nu sunt bancile proaste iasa in pierdere ) sau sunt doar mai multa incurcatura si hotie ? E cineva in domeniu ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Feb 2011 (edited) · Report post Imi pare rau, eu nu sunt in domeniu. Insa si eu am fost atras de mirajul asta - "haideti la noi si o sa platiti mai putin bla bla". Am fost, mi s-a facut o oferta de refinantare, dar nu era cu nimic mai avantajoasa decat ceea ce am acum. Plus umblatura, acte, comisioane etc... Am lasat-o balta. Sigur ca situatia e variabila de la caz la caz. Poti incerca, nu te costa nimic sa-ti faca un calcul. Edited 24 Feb 2011 by Behu Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Feb 2011 · Report post Eu am facut acum cativa ani o refinantare, la un credit si un card (sau 2). A fost ok... rata sensibil mai mica si m-a scutit de drumuri in plus, la mai multe banci. La creditele in lei sunt cele mai multe sanse sa obtii refinantare avantajoasa. Trebuie sa mergi la ei sa iti faca o simulare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Feb 2011 · Report post Depinde de situatie, mie mi-a iesit mai ieftin dar prea mica diferenta ca sa merite. Share this post Link to post Share on other sites