Posted 28 Feb 2011 · Report post Fabricatie 1998, inmatriculat Romania ianuarie 2011, 1870cmc, 66kw, de 500km am facut distributia, schimbul de ulei, filtru de ulei, aer, motorina. Nu bate nimic pe ea, functioneaza perfect. Vopsea originala. Are climatronic manual(functional), scaune incalzite(functionale), geamuri fata electrice, oglinzi electrice incalzite, ABS functional. Scaune pentru copii in spate, centura de siguranta in potbagaj. E atinsa usa din dreapta putin. Singurul motiv pentru care o vand e ca mi-am gasit S60. Pretul e de 3900 euro, nu sunt dispus sa negociez mult la ea, mai ales ca a crescut si taxa de inmatriculare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Feb 2011 · Report post Un numar de km. parcursi, se poate da ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Feb 2011 · Report post 0740 329300 270000km Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Mar 2011 · Report post Nimeni?? Sa inmatriculezi acuma o masina ca asta din `98, are taxa vreo 3 mii, deci eu o dau ieftin:D Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Mar 2011 · Report post Nu ma lasa inima sa las la pret, deci ... Bonus : o navigatie clarion, cu cd cu ecran de 6,5inch, magazie de 6 cd-uri, toate sunt Clarion, tot cablajul necesar. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Mar 2011 · Report post Buna ! Un schimb te intereseaza? Nu ma lasa inima sa las la pret, deci ... Bonus : o navigatie clarion, cu cd cu ecran de 6,5inch, magazie de 6 cd-uri, toate sunt Clarion, tot cablajul necesar. Share this post Link to post Share on other sites