Posted 12 Mar 2011 · Report post Salutare , Cumpar pentru S/V-40 (2001) sigla de pe grila de fata, cu sau fara grila, noua sau second precum si ornamente de la jentile de aluminiu originale (capacele de plastic ). Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Mar 2011 · Report post Salutare , Cumpar pentru S/V-40 (2001) sigla de pe grila de fata, cu sau fara grila, noua sau second precum si ornamente de la jentile de aluminiu originale (capacele de plastic ). Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Mar 2011 · Report post Am un set la 20 Euro Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jul 2011 · Report post La bucata nu le dai? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jul 2011 · Report post De cate ai nevoie si cat oferi pe bucata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jul 2011 · Report post salutare......,. va rog nu ocolitzi mes.meu..am un volvo s40 model 1998...1 problema...nu mise mai aprinde martoru de bord de usa deschisa..mentionez ca am scos ceasurile si am verificat toate becurile....am sters contactele mufe tot dar nmk..si inca ceva cand mergea cand nu mergea..acu nu mai vrea deloc...si a2a problema am cutie manuala 5viteze..si ...cati litri de ulei sa bag si de care...cu multumiri..nu ma evitatzi... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jul 2011 · Report post salutare......,. va rog nu ocolitzi mes.meu..am un volvo s40 model 1998...1 problema...nu mise mai aprinde martoru de bord de usa deschisa..mentionez ca am scos ceasurile si am verificat toate becurile....am sters contactele mufe tot dar nmk..si inca ceva cand mergea cand nu mergea..acu nu mai vrea deloc...si a2a problema am cutie manuala 5viteze..si ...cati litri de ulei sa bag si de care...cu multumiri..nu ma evitatzi... Share this post Link to post Share on other sites