Posted 18 Mar 2011 · Report post Transmisie manuala,Putere 180 CP (132 kW), Cilindree: 2400 cm³, Norma Euro 4, Culoare gri-sand metalizat,Tara de origine Romania, Tara inmatricularii Romania, ABS, 4x4, geamuri electrice, oglinzi electriceincalzite, aer conditionat, tapiserie piele, jante aliaj, controlul tractiunii,inchidere centralizata, alarma, airbaguri full, radio/CD, servo directie,imobilizator, computer bord, antifurt, pilot automat, scaune incalzite, senzoriploaie, ESP, proiectoare ceata, comenzi volan, incalzire auxiliara, cadru deprotectie. Primulproprietar, cumparata de la Volvo Romania, km reali, istoric verificabil, carteservice. Tel 0723 579 489 - Mihai Grigore Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Mar 2011 · Report post Ai uitat sa treci pretul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Mar 2011 · Report post Si anul fabricatiei Variante se accepta? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Mar 2011 · Report post Si anul fabricatiei Variante se accepta? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Mar 2011 · Report post Aha, la titlul topicului Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Mar 2011 · Report post corect, e prima data cand scriu pe un forum asa ca se iarta 18,000 eur Ai uitat sa treci pretul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Mar 2011 · Report post Variante nu, mi-am luat deja alta si acum trebuie sa o vand pe asta. Si anul fabricatiei Variante se accepta? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Mar 2011 · Report post Ce sa zic, masina arata foarte foarte bine la 6 ani care ii are si km putini, se vede ca a fost ingrijita, dar pretul cred ca este cam mare, mai ales in perioada asta, chiar daca este negociabil ! Share this post Link to post Share on other sites