Posted 3 Apr 2011 · Report post Masina este 1.8 benzina, din 1995 inmatriculata ro. Se vinde complet (400 de euro neg) sau se dezmembreaza. Tel: 0751.08.34.33 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Apr 2011 · Report post pretul este negociabil !!! daca nu se vinde intr-o saptamana o duc la fier vechi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Apr 2011 · Report post Salut Cat vrei pe fetele de usi? Pune mai multe poze cu interiorul, pls. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Apr 2011 · Report post salut. nu am mai multe poze si nici nu ajung la masina prea curand. fa-mi o oferta pentru ele si sunt a tale. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Apr 2011 · Report post Nu imi dau seama ce vinzi, fara niste poze. Eu stiu ca la dotarea originala de piele 100%, erau niste cute pe fetele de usi si design-ul era mai altfel. Sau nu sunt originale cu piele? Sunt facute de cineva? Mai astept pozele, daca nu, poate mai vorbim inainte sa te decizi ce faci cu ea. (sau in ultima instanta pastreaza fetele de usi si scaunele, ca pe alea nu iei bani la remat) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Apr 2011 · Report post m-a sunat the_transporter07 si zicea ca vine sa o vada si poate o ia intreaga. eu n-am schimbat nimic la ea, deci nu stiu daca sunt fetele originale pe ea sau nu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Apr 2011 · Report post Salut , Daca nu ai dat-o ma intereseaza bratul dreapta capota fata,eventual ambele Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Apr 2011 · Report post salut. masina a luat-o the_transporter07 intreaga. vorbeste cu el ca are multe piese Share this post Link to post Share on other sites