Posted 5 Apr 2011 · Report post cumpar 2 injectoare DELPHI pentru un VOLVO FH 12 din 2008 motor euro 5 am postat anuntul stiind ca sunt baieti pe forum care lucreaza la volvo trucks si au si ei turism personal marca volvo. 0767671303 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Apr 2011 · Report post La Volvo ai incercat ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Apr 2011 · Report post nu. sunt portavocea unui amic care are nevoie de asa ceva si ca tot romanul cauta cel mai ''minus'' minus. daca ai ceva surse sau piese da-mi de veste Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Apr 2011 · Report post Ar fi bine sa cumpere de la Volvo mai ales ca trebuie imperecheate cu masina,sunt foarte pretentioase unitatile injector la 2008 E5 si e posibil sa cumpere niste trompete. Daca vrei te ajut cu un cod de piesa si pret de nou, dar imi trebuie seria de sasiu sau daca a fost la Volvo Romania, nr de circulatie Masina este FH simplu nu FH12,daca este 2008 Share this post Link to post Share on other sites