volvou

Cat costa schimbarea suspensiei?

6 posts in this topic

Dragi colegi, dupa o incercare esuata in pagina de "Piese auto", deschid aici un subiect care "ma doare".

Poate unul dintre colegi a trecut prin schimbarea arcurilor, amortizoarelor si flanselor fata/spate si imi spune si mie cam cat costa "distractia", ce producatori a folosit.

Va multumesc

Salut, inceraca sa-ti faci o idee accesand www.autokarma.ro ! Au preturi bune, acum depinde si de produs, poti sa-l gasesti mai ieftin sau mai scump !

Salut, inceraca sa-ti faci o idee accesand www.autokarma.ro ! Au preturi bune, acum depinde si de produs, poti sa-l gasesti mai ieftin sau mai scump !

Pai a intrebat cat costa sa schimbe,nu sa cumpere;D

La S60 nu stiu,dar eu am dat aprox 200 ron pt fata,dar depinde si de mecanic.

Pai eu l-am ajutat cu jumatate, face un calcul cu pisele pe care le vrea si are nevoie si se adreseaza unui service/mecanic pentru manopera ;D;D;D

Pai a intrebat cat costa sa schimbe,nu sa cumpere;D

La S60 nu stiu,dar eu am dat aprox 200 ron pt fata,dar depinde si de mecanic.

Scuze, a fost greseala mea, n-am fost destul de clar.

Ma intereseaza pretul pentru piese. De schimbat, mi le schimb eu, deci manopera e o farfurie de ciorba si un gratar :)

Mersi mult.

Am intrat pe autokarma.ro, mi-am facut o idee, dar poate avem colegi care la o comanda mai marisoara, fac si preturi bune pentru colegii de pe forum ;P

Cam asta m-ar interesa, mai putin bieletele antiruliu: http://www.fcpgroton.com/product-exec/product_id/26514/nm/Volvo+S60+Struts+Shocks+Mounts+Spring+Seats+Suspension+Kit+

Plus arcurile:)

Mersi mult.

Edited by volvou