Posted 20 Apr 2011 · Report post Am nevoie de un racitor .am cautat sa inebunesc. va rog sa ma ajutati.va multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Apr 2011 · Report post dar te deranjeaza f mult sa mergi fara? eu lam scos de 2 ani si masina merge perfect.ce te supara fara el? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Apr 2011 · Report post salut si bun venit Radiator de ulei nu cred ca gasesti SH si sa fie si bun. Intreaba pe sectiunea "Magazine de piese Volvo" daca vrei nou (parca nu era enorm de scump) sau anuleaza-l. Lasa doar tevile unde sunt ele acum, unestele cu un cot si nu ai treaba. Bafta Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Apr 2011 · Report post Am sa aleg varianta cu unitu.Mersi. Numa bine . salut si bun venit Radiator de ulei nu cred ca gasesti SH si sa fie si bun. Intreaba pe sectiunea "Magazine de piese Volvo" daca vrei nou (parca nu era enorm de scump) sau anuleaza-l. Lasa doar tevile unde sunt ele acum, unestele cu un cot si nu ai treaba. Bafta Share this post Link to post Share on other sites