Posted 13 Dec 2006 · Report post Ma numesc Cristi, sunt din Bucuresti, am achizitionat in aceasta vara un Volvo 460 din ''94.Imi pare bine ca exista un forum pt Volvisti dar imi pare rau ca nu am avut prezenta la intrunire....pe atunci nu eram logat si nu stiam Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Dec 2006 · Report post Nicio problema, vor mai exista intruniri, dar cel mai probabil vor fi dupa sarbatori... Sau... mai stiti ? Poate ne facem cadou de Craciun Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Dec 2006 · Report post Dragilor si mie imi pare rau ca nu am fost la intrunire. :'( Poate la urmatoarea reusesc sa ajung, chiar daca sunt din Constanta. Oricum sper ca la vara sa o punem de o petrecere la mare! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Dec 2006 · Report post Daca nu vine Mahomed la munte, vine muntele la Mahomed Esti sigur ca ai o vila destul de incapatoare pt toti ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Dec 2006 · Report post Nu este nevoie de vila. Plaja este destul de mare. Cred ca ar fi o ocazie buna si pentru cei din tara, tinand cont ca multi vin in concediu la mare vara. Oricum, mai vorbim. Share this post Link to post Share on other sites