Posted 2 May 2011 · Report post Doresc sa vand Volvo S80 T6 2001, -2.8 272 bhp in perfecta stare de functionare cu mic defect specific defect sonda lambda -120.000 km ultimii 30.000 facuti de mine -carte service - masina este impecabila dar nu o pot tine din cauza ca sunt mereu plecat din tara si am nevoie de bani Este o masina de pasionat foarte bine intretinuta dpdv estetic cat si functional. Dotari: ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, tapiserie piele, jante aliaj, trapa, controlul tractiunii, inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD, servo directie, imobilizator, computer bord, xenon, pilot automat, scaune incalzite, senzori ploaie, ESP, proiectoare ceata, comenzi volan, incalzire auxiliara, cadru de protectie, parbriz incalzit Informatii suplimentare: fara accident, carte service Descrierea vehiculului: Super OKAZIE!!!! masina este in stare impecabila, 2 propietari pe carte, itp 2012, dtsc, abs, controlul tractiunii, sistem audio dolby digital 9 iesiri, full electric, scaune memorii, portbagaj foarte spatios, bi-xenon, trapa 3 trepte Cei interesati ma pot contacta prin intermediul acestui topic sau la nr de tel: 0755588795. Va multumesc anticipat Pretul este de 5000 euro Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 May 2011 · Report post As dori sa vad masina. Se poate? Sunt din Bucuresti. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 May 2011 · Report post masina se poate vizualiza in braila, sry nu sunt din bucuresti....pret negociabil...exista si un nr de tel pt cei interesati pret un pic negociabil la cash...variante...numai volvo S80 sau S60....nu am alta iubire... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 May 2011 · Report post vreau sa zic ca nu cred ca ai nevoie de nici o resoftare intrucat masina fuge foarte tare si nici A8 4.2 nu se tine cu ea, deci nu cred ca ti- ar mai trebui cipuri sau alte prostii, masina este foarte bine calculata nu sunt adeptul imbunatatirilor mai ales la volvo, cat despre cutie functioneaza exceptional, stiu povestile cu cutia care se rupe ...etc...etc.. dar vreau sa zic ca eu cred ca e doar un mit deoarece sunt un posesor al acestei cutii pe o masina deosebita si nu am nici cel mai mic dubiu in legatura cu fiabilitatea acestei cutii.... o zi buna... Stiu ca vrei sa vinzi de mult masina! ... sunt curios daca resoftezi softul la cati cai o duci? oare rezista cutia sau o faci praf imediat?!?! ......resoftezi softul? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Jun 2011 · Report post Salutare! Masina este din nou de vanzare are distributie, pompa apa, filtrele toate inclusiv polen schimbate toate facute acum 3000 km! UP Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Jun 2011 · Report post Inca un amanunt important am schimbat nr de tel.... pot fi contactat la acest nr: 0769885880. Multumesc anticipat! Share this post Link to post Share on other sites