Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Victor

Vand becuri xenon / ORIGINAL Osram /

14 posts in this topic

Recent m-am confruntat cu o problema de care ma mai lovisem si anul trecut. Am un bec ars. Cum am xenon original, anul trecut, din lipsa de fonduri am apelat la o chinezarie si am luat un set la 100 lei care m-a tinut cam 10 luni si s-a dus un bec, la distanta de 1 luna si celalalt. Prin intermediul unei cunostinte care se ocupa cu comercializarea becurilor (in special cele comerciale / Renault, Logan, etc) a reusit sa imi faca rost de un set Osram original, cu mult sub pretul pietei.

Din ce ma interesasem si la Philips Romania si la alti distribuitori, un D2S cum imi trebuia mie pleca de la min. 340lei/buc.

Cei interesati ma pot contacta la nr. 0744.603.440

salut...

si eu sunt interesat....ai mai multe detalii ?

@ vita_fresh, pt. tine 199 ron/buc. Osram D2S. Nu fac o afacere din asta insa tipul care le aduce direct din fabrica nu este asociatie caritabila :)

@Ygrec, ce te intereseaza?

Iti multumesc pentru oferta,dar eu nu am de xenon de fabrica.De indata ce aud pe cineva ca are nevoie,te contactez!

Victor nu am nimic personal cu tine DAR acum 45 zile a intrat in portul Constanta un transport in care se gaseau si becuri D2S "OSRAM ORIGINALE", transportul venea din Shenzen China, acum e plina Romania de becuri "Osram Originale" .

Pune poze cu ambalajul becurilor pt a confirma daca sunt originale sau nu pt ca de fakeuri suntem satuli .

Ca idee la 100 RON setul de becuri la ce te astepti . grin.gif

PS> nu ma mai ocup cu xenoane si nu incerc sa-ti stric ploile in nici un fel, doar iti deschid ochii .

In urma discutiei telefonice cu tine, am cautat la Philips fiindca doram sa ma feresc de fake-uri. Transportul de care pomenesti nu are legatura cu ce mi-a adus omul fiindca el le-a luat cu factura, direct din fabrica din Slovacia si sunt ambalate individual. Sper sa pot pune si niste poze mai pe seara.

Nu imi strici nici o ploaie ca nu m-am apucat de afaceri cu becuri, vreau doar sa ii ajut pe cei care sunt in aceeasi situatie in care am fost eu sa nu arunce cu banii degeaba.

PS stii ca Osram are fabrici si in China, nu :rolleyes: ?

Citeste mai sus!

D2R nu am, pot aduce la 400 lei setul.

@Victor asa arata ?

post-312-0-60635100-1309630098_thumb.jpg

post-312-0-18292100-1309630105_thumb.jpg

post-312-0-31268300-1309630111_thumb.jpg

post-312-0-60635100-1309630098_thumb.jpg

post-312-0-18292100-1309630105_thumb.jpg

post-312-0-31268300-1309630111_thumb.jpg

Asteapta 20 min si postez poze!

Parca asa arata. Trebuie sa ma duc la masina sa vad exact.

Citeste mai sus!

D2R nu am, pot aduce la 400 lei setul.