Posted 3 Jul 2011 · Report post Buna ziua tuturor ! Am si eu o problema cu v40-ul meu (1.9D 70Kw - 1999). Cand trece de 2000 T/M nu mai trage, plus ca te chinui sa treci de 2200. Pe drum drept mai mult de 110 - 120 Km/h nu merge. In panta nici o sansa sa urci cu viteza acceptabila ... de la 100 km/h scade pana pe la 70 - 60 km/h. Daca e cineva care stie ce ar putea avea, rog sa posteze aici ! PS - cat ulei intra in cutia de viteze ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Jul 2011 · Report post Scoate mufa la debitmetru si vezi cum merge. Ulei vreo 3,4 l pentru m3p/m5p/m3d. Uleiul recomandat : 75w 80 / 75w 90 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jul 2011 · Report post Scoate mufa la debitmetru si vezi cum merge. Ulei vreo 3,4 l pentru m3p/m5p/m3d. Uleiul recomandat : 75w 80 / 75w 90 Am scos mufa de la debitmetru si se simte o diferenta foarte mare Am schimbat uleiul in cutie si mi-a intrat doar 3 litri (probabil a mai ramas ceva pe acolo din cel vechi) Care are un debitmetru pe acasa de vanzare ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jul 2011 · Report post Vezi la Carsero in Nicolae Balcescu poate au,in cazul in care nu gasesti aici. Merge si de laguna ,megane 1 varianta de 98 cp. cod volvo : 30862696 Reno 770010500 In poza ai debitmetrul meu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jul 2011 (edited) · Report post Vezi la Carsero in Nicolae Balcescu poate au,in cazul in care nu gasesti aici. Merge si de laguna ,megane 1 varianta de 98 cp. cod volvo : 30862696 Reno 770010500 In poza ai debitmetrul meu. Am fost in tot Bacaul si nu am gasit decat nou pe original ! Am sa ma interesez de unul de Renault. Multumesc mult ! Edited 8 Jul 2011 by wh1sp3r Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jul 2011 (edited) · Report post Băieţii de pe forum care dezmembrează nu au? Legat de debitmetrul tău, eşti sigur că e defect? Nu ai încercat să-l cureţi? Edited 8 Jul 2011 by HEIMÐALLR Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jul 2011 · Report post @Heim nu cred ca l a curatat.Oricum daca i pe duca nu prea ai ce "curata". LA noi (pe forum) sunt putini care dezmembreaza diesel s/v40.Iar motor cum are el nu avem .. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jul 2011 (edited) · Report post Dacă-i "pe ducă", dar dacă e doar ultra-îmbâcsit cu depuneri... nu pierde nimic dacă încearcă. Whisper, pe Midnight Caller l-ai întrebat? Edited 8 Jul 2011 by HEIMÐALLR Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2011 · Report post Acum ma duc jos sa il curat sa vad ce zice dupa aia ! Revin cu un edit ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2011 · Report post Mda ... degeaba ... l-am curatat si tot la fel ! mai bine merge fara el ! ) acum sa vad unde oi gasi unul bun si ieftin ) care are sa imi lase PM sau reply aici ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jul 2011 · Report post Si a mea trage cam greu dar nu stiu unde se afla debimetrul acesta ca sa-i scot mufa.Am un td de 1.9.Poate ma ajuta cineva ,multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jul 2011 (edited) · Report post Au si cele pe benzina debitmetru ? Daca da, unde-l gasesc sa-l incerc si eu una fara ( adica sa-l scot mufa ), ca si al meu in panta face acelasi fita ca al lui @wh1sp3r , adica de la 100 pica pana la 80-70. Edited 26 Jul 2011 by xaba72 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jul 2011 · Report post Au si cele pe benzina debitmetru ? Daca da, unde-l gasesc sa-l incerc si eu una fara ( adica sa-l scot mufa ), ca si al meu in panta face acelasi fita ca al lui @wh1sp3r , adica de la 100 pica pana la 80-70. are ii langa filtrul de aer are o mufa pe ea dar mare lucru nu cred ca rezolvi(vreo eroare) dupa parerea mea v40 ii greu pt 1,8 da pentru 1,6 ai incercat sa turezi cu 3-4 cam la 4500-5000 vezi daca scade si asa motoarele astea au puterea maxima cam la 5500 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jul 2011 · Report post are ii langa filtrul de aer are o mufa pe ea dar mare lucru nu cred ca rezolvi(vreo eroare) dupa parerea mea v40 ii greu pt 1,8 da pentru 1,6 ai incercat sa turezi cu 3-4 cam la 4500-5000 vezi daca scade si asa motoarele astea au puterea maxima cam la 5500 Paaai....sincer, la 4500-5000 merge fara probleme, dar ma gandeam poate incerc si eu asa, fara debitmetru sa vad, nu-l am defect cumva. Nu am nici o eroare de altfel, doar am zis si eu, sa-l incerc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Aug 2011 · Report post Si a mea trage cam greu dar nu stiu unde se afla debimetrul acesta ca sa-i scot mufa.Am un td de 1.9.Poate ma ajuta cineva ,multumesc! 1.9 td de 90 cp? Debitmetru se afla acolo unde i filtru de aer.Dar am impresia ca astea de 90 cp au alt sistem. Share this post Link to post Share on other sites