Posted 7 Jul 2011 · Report post Buna seara, As dori intai sa aduc multumiri echipei volvo-club si membrilor acestui forum. Citesc de ceva zile acest forum si am ramas placut impresionat de calitatea si relevanta discutiilor. _ Doresc sa achizitionez un Volvo S60 model 2001-2005. Presupun ca nu sunt singurul care doreste acest lucru dar sper totusi ca mesajul meu sa nu fie deplasat. As dori sa fiu ajutat sa fac o alegere potrivita si sper sa existe cineva ce imi poata vinde masina dorita. Va Multumesc Anticipat ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Jul 2011 · Report post Nu am noroc de vreun raspuns sau parere nu? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Jul 2011 · Report post Salutare, Ar fi bine sa dai si un buget de care dispui, pentru a primi oferte pe acest nivel. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Jul 2011 · Report post Salut, depinde si de masina, dar cred ca undeva 5000-6000 si ceva.. depinde.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Jul 2011 · Report post Salut Inceara la rubrica oferte / cereri autoturisme de pe forum. poate gasesti o masina care sa-ti placa. Dar sincer sa fiu la pretul pe care vrei sa-l dai poate nu gasesti ( eventual negociezi la sange daca gasesti unul mai scump si care iti place ). Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Jul 2011 · Report post al meu e din 2003 dar la 7000 euro nediscutabil , e full Share this post Link to post Share on other sites