Posted 31 Aug 2011 · Report post Da, in codita sunt antenele de GPS, telefon si credca si ceva de la alarma, daca masina e dotata cu respectivele sisteme! P.S: Tot in codita e si mosorul, la cei care au echipare Summum Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Aug 2011 · Report post Asa Roberto,uitasem de mosor... Pacat ca a mea e Momentum Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Sep 2011 · Report post Da, in codita sunt antenele de GPS, telefon si credca si ceva de la alarma, daca masina e dotata cu respectivele sisteme! P.S: Tot in codita e si mosorul, la cei care au echipare Summum Eu stiu ca si telefonul este tot pe luneta.Sunt doua mufe care se prind pe luneta: una radio si una telefon si binenteles cele de la dezaburire care sunt separat mai pe la mijlocul lunetei. Ce e ala mosor??? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Sep 2011 · Report post Ce e ala mosor??? Cred ca era o gluma ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Sep 2011 · Report post Treaba cu mosorul e mai veche Doar pentru cunoscatori Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Sep 2011 · Report post Cata invidie bai nene, isi ia omu Volvo cu antena de BMW si imediat sariti toti cu ironii Sub "mosor" este sau mai bine zis poate fii antena de GPS/GSM, GSM/GPS/RDAR sau GSM/RDAR(Radio Digital) . Exista optiunea de a cumpara doar "mosorul", costa 150 lei dar face toti banii Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Sep 2011 · Report post Eu am a doua turbina acolo. Ma duce spre 160 de manji. Sa nu imi cereti detalii de montaj ca asa am luat o! Eu am a doua turbina acolo. Ma duce spre 160 de manji. Sa nu imi cereti detalii de montaj ca asa am luat o! Share this post Link to post Share on other sites