Posted 2 Jul 2015 · Report post Pai si atunci de ce o vinzi George? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jul 2015 · Report post Probabil vrea sa stie cum e sa se infunde Dpf ul . Geroge fostul S40 cat iti lua? 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jul 2015 · Report post Nu fi rau likSalvez un urs polar cu dpf-u meu Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jul 2015 · Report post Cel de 102 lua mai mult. E al cincilea Volvo S40 care i-l am. Deja ar trebui sa trec la cel nou desi toate au fost super. Poate t4 era mai rau din cauza consumului (16 in oras, desi afara lua dar ca mers..... 102 cp ia cu jumatate de litru mai mult in timp ce celelate de 115 care le-am avut se cam invart la ce am scris mai sus.Afara lua 8, scuze. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Jul 2015 · Report post Ieri am facut un drum pana la Bacau si spre surprinderea mea,am scos cel mai mic consum de cand am masina!Noroc de radarele astea ). 5,00 mi-a iesit la pompa.Iar bc indica 5.1%. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Jul 2015 · Report post @George_S40 nu stiu cum iti consuma tie asa putin, eu mixt am 7.0 si este in crestere (V40 din 2002), ce e drept nu am mai iesit cu el din oras in ultimele 3 saptamani Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Oct 2015 (edited) · Report post In ultima perioada am mers excesiv numai in Bucuresti in ore de varf pentru un trafic infernal!Rezultatul: Aproximativ 12,9% consum mega urban, calcul facut la pompa!Cu 50,9 litrii de carburant, am reusit sa am o autonomie de 394,1 km.Rezonabil ... Edited 4 Oct 2015 by agr350r Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Oct 2015 · Report post Mamma mia. La mine mers intr-adevar mai mult sambata si Duminica sau Vineri pana la Penny am 13.8-14. Asta cu injectoare de 450cc in loc de cele stock de 315cc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Oct 2015 · Report post Peste 2 saptamani o scoatem din oras la mers ce aproape 600 km si revine la un consum de 7,5-8% ... macar sa ceara numai benzina, ca pana acum! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Nov 2015 · Report post un plin la 1.8 450 de km e ok?? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Nov 2015 · Report post In oras.. 11-12 % (condus agresiv)Zilele trecute am avut ocazia sa fac niste drumuri mai lungi si mi-a iesit:- Braila - Slobozia - Bucuresti (Piata Romana) - Magurele -- ~8,3l/100km (120-130 pe autostrada, 100-110 in rest, iar in bucuresti - o ora de mers agresiv)- Magurele - centura Bucuresti - Ploiesti - Brasov (DN1) -- ~6,5l/100km (mers linistit, in limitele legale)- Brasov - Lepsa - Focsani - Braila (DN2D, proaspat refacut ) -- ~8,6l/100km (mers foarte agresiv, serpentine, 120-130 intre localitati)Sunt multumit de consum. Daca as fi muuult mai calm in oras, cred ca as scoate sub 10 % ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Dec 2015 · Report post In weekend-ul care a trecut, am facut un drum Braila - Bucuresti (si retur).Am mers batraneste.. 50-60 in localitati, 80-90 in afara.. fara accelerari si franari bruste.Total km: 496 (din care ~40 km in Bucuresti) - consumat ~29 litri de benzina - rezulta un consum de ~5,8l/100km. Nu ma asteptam la un consum asa de mic (sub cel minim, din cartea tehnica - 6,6) !!Am facut aproape 2000 km de cand am luat-o. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Dec 2015 · Report post Volvo V60 MY2011 D2....5.8L/100km consum la pompa pe ultimii 8500km....mers cam 75% ext si 25% oras (Buc. ).... 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Feb 2016 (edited) · Report post Se da un c30 d5 AT...Consumul pe ultimile 14 zile, 100% mers in oras (Bucuresti) *dupa aproximativ un an am reusit sa-i fac si eu consumul la pompa Km parcursi cu un plin . Media de viteza Media de consum la % km Distanta pe care o mai puteam parcurge Carburant ramas in rezervor, conform VIDA Cantitate carbunat alimentat Si cantitate carburant in rezervor, conform VIDA Am calculat un consum de 10,11l%. Iarna, frig...mersul cu masina, in stilul meu Edited 8 Feb 2016 by Dinoco 3 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Feb 2016 · Report post Foarte frumos ... de invidiat chiar! Sunt putin peste tine la consum (tot doar in Bucuresti), dar in schimb, din pacate mult sub la capitolul performante ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Feb 2016 · Report post Ia nu va mai "laudati" atata, ca toti suntem pe acolo in conditiile date de mai sus :). Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Feb 2016 · Report post Volvo C70 B5204T4 din 2000, mers in regim de teste si incercari a consumat aproximativ 35%. Consum real calculat cand am ramas fara benzina cu toate ca in bord spunea ca mai merge 60 de Km... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Feb 2016 · Report post Volvo S40 2001 - 1948cc - 100kw -> In Bucuresti cu jantele pe 15" consum 13 (ziua), noaptea 8.Cu jantele pe 16" consum 14 - 15 ziua respectiv 9 - 10 noaptea.Extra urban consuma bine, intre 6.5 si 8% la un mers civilizat de 100 - 140km/h. Precizez ca masina are catalizatorul de fabrica deci posibil sa fie infundat (miroase a clocit cand o alerg) si am eroare pe sonda lambda, deci posibil sa mai scad 1l daca schimb astea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 May 2016 · Report post S60 d5 din 2002 consum obtinut dupa 1000km+ (braila-cluj si retur)..extraordinar de bun pt motor 2.4d Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 May 2016 · Report post Nici macar 1.9D de 102 cp nu scoate atat! :)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 May 2016 · Report post Am facut plinul de 70l..mai are in ea 15-20l.... 1050km parcursi. Cand am luat.o din buc. avea pe cb 7,7 consum. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 May 2016 (edited) · Report post Vrei sa ne pacalesti....Nu poti avea asa consum intrucit electronica de bord (tehnic vorbind)este mult sub cea exista pe modelele mai noi si raporteaza cu minus la consum nefiind foarte exacta..Plin la plin de citeva ori si asa stii cel mai exact....este ceva suspect si cu turometru cu asa de mica turatia, la viteza 90kmh,ori schimbai treapta cind ai facut poza?! Totusi daca ai mers subturat, implicit cu viteze mult sub limitele max admise pe drumurile nationale atunci ,este posibil .....am scos si eu cu fostul D5 ,3.1l100km , pe 40km, intrucit eram in limitare de turatie Sa te bucuri de masina si consum ,iar comentariile sint pur tehnice fara alte intentii.. Edited 8 May 2016 by V50Saphir Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 May 2016 · Report post La v70 d5 2002 imi arata cam 1-1.5 mai putin decat in realitate . @saphir v50-u arata mai mult decat consuma efectiv cu 0.5-0.6 mai mult . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 May 2016 · Report post La 5/8/2016 at 5:58 PM, V50Saphir a spus: Vrei sa ne pacalesti....Nu poti avea asa consum intrucit electronica de bord (tehnic vorbind)este mult sub cea exista pe modelele mai noi si raporteaza cu minus la consum nefiind foarte exacta..Plin la plin de citeva ori si asa stii cel mai exact....este ceva suspect si cu turometru cu asa de mica turatia, la viteza 90kmh,ori schimbai treapta cind ai facut poza?! Totusi daca ai mers subturat, implicit cu viteze mult sub limitele max admise pe drumurile nationale atunci ,este posibil .....am scos si eu cu fostul D5 ,3.1l100km , pe 40km, intrucit eram in limitare de turatie Sa te bucuri de masina si consum ,iar comentariile sint pur tehnice fara alte intentii.. Nu contrazic pe nimeni,sunt oameni mult mai cunoscatori ca mine,asa arata pe cb,iar eu am bagat 70l..am 1260km parcursi pana acum,si mai am 280km pana la empty to tank... daca ma minte,va mint si eu ..dar daca avea o eroare de peste 1l% deja trebuia sa dau p la peco... Pana una alta ma bucur de cei 340nm indiferent de consum 3 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Aug 2016 · Report post Xc 90 2.4 D5 cosum de la plin la plin: 1000km cu 80l pe autostrada. Mincinosul din bord imi arata 5.9-6.0. Trebuie sa ma obisnuiesc cu asta 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites