Posted 26 Sep 2011 · Report post Sunt incantat de ce vad...una mai interesanta decat cealalata. Va fi greu de ales. Felicitari pentru munca depusa. Sper sa fim la fel de inspirati si la votare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2011 · Report post Place foarte mult ultima varianta propusa de Claudiu. Ma deranjeaza insa putin ca unghiurile din stanga si din dreapta nu sunt egale. As prefera ceva gen 45 grade in ambele parti, sau 45 grade in stanga si 90 grade vertical in dreapta. Facem un nou poll cu toate variantele ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2011 · Report post mie nu-mi plac !!! 1. in grafica brendurilor nu se foloseste niciodata inclinatia spre stanga, este considerata negativa. (/-up , \-down) 2. daca facem o sigla cu laturile bine determinate, ele trebuiesc sa fie in corelatie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2011 (edited) · Report post @ DragosGD ... esti superstitios ?? ) ... in partea din stanga a graficii ... am vrut sa reprezint aripi ... in partea din dreapta nu am facut nimik altceva decat sa tai unghiurile asa fel incat sa vina pe aceiashi linie cu A`ul de la final ... 2 la mana vroiam sa iti spun ca daca vrei incepe si creaza tu una ... pentru ca deja simt ca vb putin cam de sus ... eu nu am facut nimic altceva decat sa incerc sa va ajut aici ca nu imi iau bani pe ceea ce fac ... asa ca nu vad de ce atata negativism din partea ta ... @ icarus86 ms frumos ... daca vreti ca ambele sa aibe 45 de grade e ok din partea mea se poate fara nici cea mai mica problema ... @mariusdaniel ... ms frumos ... Deci sa recapitulez ... voi pana la urma ce vretzi ... sticker ... sau vretzi ... logo ca e o mica mare diferenta ... Cu Respect Claudiu Ungureanu Cu acelasi respect te intreb caracterele alea tot de grafician sunt ? Mai multa atentie te rog ca a doua oara dau warn . Edited 26 Sep 2011 by Danyx Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2011 (edited) · Report post ahh si apropo ... @ DragosGD ... adidas are logo`ul inclinat spre stanga ... si uite ca sunt foarte cunoscutzi ... tinand cont de " \-down`ul " ala de care vb tu ... Stima@Danyx ... imi cer scuze nu am stiut ca nu se poate scrie asa ... imi cer scuze ... sunt obisnuit de la atata messenger ce am incap ... ) Edited 26 Sep 2011 by Danyx Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2011 · Report post claudiu, ai luat-o personal. nu cred ca este cineva care nu ar aprecia ajutorul tau. eu doar imi spun parerea pe ce vad. am spus ca in sigla nu trebuie sa apara volvo-club.ro si nu s-a suparat nimeni. nu este negativism, am cunostinte de arhitectura si acolo am invatat ceea ce am scris mai sus. nu sunt reguli batute in cuie, una din siglele tale poate fi cea castigatoare ! succes. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2011 · Report post @DragosGD nu nu am luat`o personal ... asta am simtit asta am zis ... mersi frumos ... o sa mai incerc si alte variante ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2011 · Report post C'mon people, nu va certati Deja avem cateva variante foarte bune, iar daca Irina, Claudiu, LeChuck si ceilalti mai vin cu propuneri, cred ca putem face un nou poll. As vrea sa pot ajuta si eu, dar din pacate nu stau atat de bine cu imaginatia. Dar pot sa va incurajez Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2011 · Report post uite o varianta mai simpla ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2011 · Report post asta imi place, mai incearca cateva derivatii de culoare. ex. club romania in acelasi "hue" cu restul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2011 · Report post @ClaudioRaiz ne trebuie de toate slogan sigla logo sigla -asa cred eu - este cea care se va inscrie in acte pe stampila se poate pune si acolo ceva sticherele vor fi puse pe masini nu stapinesc limbajul din advertaizing-oare cum s-o scrie :P --dar e foarte bine ca sunt idei multe si frumoase daca amu ma pui sa aleg eu ,as fi intr-o mare dilema Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2011 · Report post dupa cum lucreaza, orice-ar crea caludio, e bun. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2011 · Report post vad ca e f rapid s per ca pe asfalt sa nu fie asa Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2011 · Report post @DragosGD ... o sa fac acelasi gradient si la textul ala ... @feraru3333 ... am inteles ... o sa mai incerc si altele oricum ... @iulirx ... multumesc frumos ... baza mea sta in logo design ... dar din fericire sa zic asa nu lucrez cu romanii pentru ca sunt zgarciti la bani si lucrez cu americanii de ceva ani de zile ... asa ca o sa fac tot posibilul sa va creez ceva frumos ... dar va trebuii sa ma ajutati si voi intr-un fel sau altul ... idei ... culori ... exemple ... etc .... Stima Claudiu Ungureanu))))))) ... @ feraru3333 ... cand sunt pe motor ... crede-ma ... numai stiu de mine ... si stiu ca nu e bine dar daca am viteza in sange ce sa fac . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2011 (edited) · Report post @Claudio...parca vad ca dupa sesiunea asta de brainstorming...te pricopsesti cu o dragoste nebuna pentru unu din modele marcii asteia Edited 26 Sep 2011 by daann Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2011 · Report post @ daann ... nu am zis ca nu-mi plac ... fereasca dumnezeu ... dar mai mult sunt dupa motoare ... @ toata lumea ... Momentan o sa ies la o cafenea sa port o discutie cu cineva ... si cand ma intorc o sa incep alte exemple ... va rog pana atunci daca se poate sa veniti cu idei , exemple ...etc ... orice se poate ... si tin sa va reamintesc ... sigla va fii in vector ... pentru cine nu stie ce inseamna ... vectorial inseamna in mare ... ca o o poti miscora/marii cat vrei tu si nu pierde din calitate ... adica fara pixeli deformati ... Stima Claudiu Ungureanu Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2011 (edited) · Report post rolul combinat al asociatiei si al forumului este sa promoveze spiritul volvo. pentru asta trebuie ca intre forum si asociatie sa existe o legatura organica, un contract. asociatia ofera forumului recunoastere , resurse, colaborare cu alte entitati volvo, iar forumul ofera asociatiei vizibilitate, reclama, oameni. pentru asta , acest forum si aceasta viitoare asociatie trebuie sa traiasca impreuna. ajutindu-se reciproc la nivel de egalitate. un contract intre proprietarul forumului si asociatie este imperios necesar. altfel raminem in ceata in care ne-am obisnuit deja sa traim. ps. pentru cei care cred ca am ceva de cistigat din asta : da ! am ! Edited 26 Sep 2011 by feraru3333 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2011 · Report post personal? nu ai noi toti? da 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2011 · Report post ps. pentru cei care cred ca am ceva de cistigat din asta : da ! am ! fi mai explicit ca sa stiu daca platesc cotizatie sau nu ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2011 · Report post vorbeste aiurea lasa-l in pace 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2011 · Report post Foarte frumos ce se intampla aici...Singurul cuvant care imi vine in gand este "echipa". Ma bucur!Multe variante frumoase...greu de ales. Imi place varianta de la postul 185 dar e buna si ideea de "aripi", adica liniile alea orizontale dar si de o parte si de alta cu terminatia lor in "V".Nu stiu daca poti sa integrezi cumva si schita aia de masina si sigla volvo si aripile... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2011 · Report post daca-i face aripi o sa arate cam asa Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2011 · Report post Mmm.. da ai dreptate... Share this post Link to post Share on other sites