Posted 10 Sep 2011 · Report post Dupa cum spune si titlul dragi colegi as dori sa dezmembrez masina .......Am decat o singura conditie nu ma apuc de dezmembrat pana nu am comenzi ferme minim 60% din masina altfel nu are rost..... Masina e functionala toata si merg cu ea zi de zi de aceea nu ma apuc de dezmembrat inainte de comenzi mai multe si ferme..... Model S40 T4 1855cc Turbo 200 Cp Km parcursi :190.000 Dotari: 4 x geamuri electrice Computer de bord Aer conditionat automat. 6 x airbag DSA (nu stiu daca Dsa = Esp Sau mai degraba Tcs.....) 4 x discuri de frana Scaun electric sofer in toate pozitiile Jante aliaj 16'' Originale volvo Proiectoare ceata Inchidere centralizata cu ridicare geamuri automat Oglinzi electrice incalzite Servodirectie Altele nu imi vin acum in minte.... Pune si un nr. de telefon! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Sep 2011 · Report post Pune si poze cu interiorul daca poti Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Sep 2011 · Report post nr tel 0786748538 poze pun azi mai tarziu putin o sa ii fac!si pozele scuzati calitatea sunt facute cu telefonu.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Sep 2011 · Report post salut , de astea zic eu , de pe stanga si de pe dreapta .... am desenat pe imagine !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Sep 2011 · Report post Proiectoarele de ceata la ce pret sunt? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Sep 2011 · Report post am decat proiector dreapta la 100 lei daca vrei pentru Claudiu 50 de lei bucata! Te rog învaţă limba română! 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Sep 2011 · Report post Salut,ma intereseaza farurile cu tot cu semnalizari si eventual interiorul,asadar vreau sa stiu un pret.Stima Asadar si eu te rog sa scrii corect! Share this post Link to post Share on other sites