Posted 16 Jan 2008 · Report post Te asigur eu că nu mai este nici o altă rotiÅ£ă de 25 de dinti, in afară de alta de 12 dinti mai mare care agrenează cifrele, dar aia este mult mai solidă.Si asta mică se strică deoarece este făcută dintr-un fel de plastic cauciucat tocmai ca să nu ronÅ£ăie pe acolo. La aerotermă se pot inlocui bucÅŸile din bronz cu niÅŸte rulmenÅ£i mici - axul nu poate fi decât de 7 sau 8 mm,si există rulmenÅ£i la interiorul ăsta. Singura chestie ce îÅ£i trebuie este un strungar să-Å£i facă o bucÅŸuliÅ£ă pe care să fixezi rulmentul la ext. de carcasa motorului.Am făcut câteva motificări din astea si merg ceas elveÅ£ian ,mai ales că am pătit-o si eu cu datu jos ,gresat etc. ,iar la unele masini trebuie să dai chiar tot bordul jos să ajungi la motoraÅŸ , ÅŸi atunci să vezi supărare ,nu ca la Volvo te bagi pe dedesupt si scoti motorul > Eu am avantajul că am un strunguleÅ£ mic ÅŸi-mi fac tot felul de chestii pe el ,ÅŸi-Å£i mai trebuie si un pic de imaginaÅ£ie. Sănătate.. ÅŸi la mai mare ! P.S. Dacă vrei incerc să fac niÅŸte poze la kilometrajul ăla . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Jan 2008 · Report post Ai dreptate,dumyg - mai e una de 12 - nu de 25, greseala mea.Asa arata: Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Jan 2008 · Report post Ptr. pedala:"Cel second este luat de pe o masina in curs de dezmembrare?"Da, e un baiat GABI - Chitila care are piese de Volvo. Nr. lui este :0722939212. Insista, de obicei raspunde mai greu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Jan 2008 · Report post da...azi am dat si eu grila aia jos: acelasi rezultat ca si la opus - nu exista suportul si filtrul de polen.Sper sa nu mai vad prin anunturi de vanzare la 850-uri mentiunea "filtru polen", ca ma iau nervii. A fost totusi si o surpriza placuta - nu am gasit nici o murdarie sub grila aia, ma asteptam sa gasesc mormane de frunze,noroi, etc. dat fiind cei 10 anisori pe care-i are masina - de asemenea, nici un strop de rugina. Sint curios cum arata pe la incheieturile alea un logan dupa 10 ani. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Jan 2008 · Report post N-ai decât să-l comanzi la ăia de unde ai luat si rotiÅ£a, ÅŸi poate mai iei una în plus Fără filtru de polen e prost că-Å£i intră tot praful în maÅŸină ÅŸi se depune pe radiatoare mai ales pe cel de aer condiÅ£ionat ,că ăsta face condens. [attach=#] Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Jan 2008 · Report post Apropo de filtru de polen... Domnu' Alex, tot nu te-ai razgandit? Chiar nu am filtru de polen pe masina mea? Daca vreau se poate pune? Sau incerc cu o carpa? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jan 2008 · Report post @muadDib: Daca masina e pana in 2000, nu ai Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Apr 2014 · Report post am si eu de vanzare filtru de polen daca va trebuie Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Apr 2014 · Report post Topicul e de acu 6 ANI Closed Sent from my GT-I9190 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites