Posted 23 Sep 2011 · Report post salutare iubitorilor de volvo detin si eu un Volvo S60 D5 2003 si am o problema serioasa as zice cu navigatia. eu sunt din valcea si nu stiu multe persoane care se ocupa de reparat navigatii la masini dar din 2 locuri am inteles ca trebuie sa schimb lentila. ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie de unde as putea cumpara o lentila noua si cine o poate monta si unde bineinteles multumescsi inca ceva va rog nu stiu cum se scoate radio cd ul deci in concluzie vreau sa aflu daca pot monta un subwoofer, daca radio cd ul detine mufele necesare adaptari unui subwoofer si AMP sau daca nu care e solutia Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Sep 2011 · Report post Salut. La prima parte: poti incerca mai intai sa cureti lentila din unitatea DVD; daca nu merge poti inlocui lentila sau poti trimite intreaga unitate la reparat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2011 · Report post multumesc frumos ajuta enorm Share this post Link to post Share on other sites