Posted 25 Sep 2011 · Report post Are cineva de vanzare?Mersi! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Sep 2011 · Report post am eu unu de pe un s80 habar nu am daca se potriveste la huul tau daca sapi pe forum o sa gasesti poze cu el nu mai stiu in ce topi sunt 10 cd original volvo Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2011 · Report post 'Neata!Am sa caut cand ajung acasa acum sunt putin plecat....Maine in jur de ora 14-15 trec prin Deva si daca pretul e bun as vrea sa-l iau pentru o proba.Credeti ca se poate?Eu intentionez sa il montez pe 850-ul meu si am ceva conectori prin portbagaj dar nu stiu daca se potrivesc?HU-ul il am deja pe masina si a trebuit sa iau conectorii de la un S 80.Ne auzim maine la un telefon daca il aveti pe aici pe undeva daca nu al meu e 0723707595.O zi buna! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Sep 2011 · Report post Din cate stiu playerele de 850 , s/v70 si s 40 prima serie stiu sa citeasca doar 6 CD-uri . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Sep 2011 · Report post L-am luat deja,iar maine(azi) va spun daca am si aceeasi conectori Iar casetofonul HU-405 il am de pe un V40 din '99 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Sep 2011 · Report post Se potriveste, sa-l folosesti cu placere . Trebuie sa ai insa si cablul care conecteaza HU la CDC . Se gaseste aici de vanzare . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Sep 2011 · Report post Salut!Revin cu noutati nu prea bune...Se pare ca am avut vedenii,conectorii care spuneam ca i-am vazut pe langa antena electrica cred ca erau de fapt pe alta masina ca la mine nu sunt!(nici break-ul lui tata nu ii are)Si voi renunta la idee cel putin pentru moment.Cat despre masina pe care a fost montat am gresit,era vorba de SC-ul care e acum pe masina lui tata,acesta l-am gasit in ''gramada cu purcei'' pe la arabii din Hamburg si l-am cumparat cu 10 euro dar am platit mai mult sa-l decodez vreo 30 de euro in Bucuresti.Va multumesc frumos de ajutor si informatii.Toate cele bune!@Bogdan G sti cumva cablu adaptor antena clasica pentru gama HU cea cu 2 intrari unde pot gasi? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Sep 2011 · Report post WOW, cum sa dai 30E pe decodat ? La mine costa la jumate . Vezi ca ai nevoie si de amplificator pt antena, mufa aia dubla de antena intra intr-un amplificator . Nu stiu daca merge pus fara amplificator, adica merge pus fizic dar nu stiu daca prinde altceva in afara de purici Pana la urma de ce nu poti pune CDC ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Sep 2011 · Report post Multumesc frumos Bogdan!Eu il folosesc deja de 2 ani si se aude foarte bine pe radio,doar ca am facut o improvizatie.Am luat un adaptor,i-am taiat mufa dinspre casetofon si am lipit cablul direct pe pinii unuia dintre conectorii casetofonului la celalalt avand mufa normala in care intra antena masinii.Dar nu prea imi plac asemenea improvizatii,asta fiind si motivul pentru care aman motarea unui CDC pana cand voi ajunge la dezmembrari sa-mi iau tot cablajul original de pe o masina.Amplificatorul de semnal pe unde este montat la un S 60?Iar referitor la decodat,pentru SC-ul lui tata am platit 30 lei la Slobozia dar oricum e bine de stiut.Sincer eu vazand ca are 2 intrari de antena am crezut ca una este pentru AM iar cealalta pe care am si lipit cablul FM??? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 28 Sep 2011 · Report post Amplificatorul este montat in portbagaj la V70/XC70 (la S60 cred ca tot acolo) .Mufa gasesti la Sandro de la Zalau si cred ca are si un cablu pt CDC . Daca merge radioul eu zic sa-l lasi asa . Share this post Link to post Share on other sites