Posted 12 Oct 2011 · Report post Stiu sigur ca am vazut pe undeva pe forum, dar nu mai tin minte unde. Am dat search si nu prea mi-a aparut ce cautam. De azi dimineta am urmatoarea problema. in momentul cand dau sa ridic geamul pe partea pasagerului, cand ajunge la capat de cursa in sus coboara singur. NU am vazut sa fie ceva care sa obstructioneze si sa intre sistemul antiprindere in functiune. Pina azi dimineata a mers fara probleme. Parca era pe undeva un tutorial in care se explica cum se face "reinitializare" cursei geamului , cand se da comanda cu impuls . Multumesc, Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Oct 2011 (edited) · Report post Daca nu merge asa, trebuie Edited 12 Oct 2011 by Andreos Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Oct 2011 · Report post Multumesc mult baieti. Asta cautam. Se poate inchide (sau sterge) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Oct 2011 · Report post AI rezolvat sau vin cu DICEul vineri la intalnire ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Oct 2011 · Report post AI rezolvat sau vin cu DICEul vineri la intalnire ? Am rezolvat. Share this post Link to post Share on other sites