Posted 23 Oct 2011 · Report post Vand un set de 4 jante + 4 cauciucuri de iarna pe marimea: 195/55 R15 cu prindere in 4 prezoane + 4 capace originale Volvo, tip "palnie" Cauciucurile au fost folosite iarna trecuta si sunt intr-o stare foarte buna. Jantele nu sunt ruginite, capacele nu sunt zgariate: Merg pe Volvo S40, V40 din 1995 pana in 2004, si pe ceva model de Rover. Pret: 180 euro tot setul SAU SCHIMB cu un set de jante de tabla cu cauciucuri de iarna pentru Volvo V50 (16 toli, 5 prezoane) cu sau fara diferenta de pret, la intelegere. Contact: classlexion@yahoo.com sau 0743041553 Poze: Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Oct 2011 · Report post Salut In principiu sunt interesat de achizitia lor, daca-mi poti arata te rog cam cum se prezinta fiecare janta in parte (una din ele vad ca este indoita pe talon), cum arata si celelalte capace precum si daca exista si sunt la vanzare si piulitele aferente jantelor. Intreb de piulite pentru ca jantele de tabla au altfel de piulite fata de cele de aliaj (cum am eu). A, si inca ceva : Gumele sunt 2+2 ca si model ?, ; din imagini asta deduc. Merci Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Oct 2011 · Report post Nu dai numai capacele? M-ar interesa pe mine daca arata toate asa cum e cel din poza. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Oct 2011 · Report post Setul este vandut, topicul se poate inchide. Share this post Link to post Share on other sites