Posted 31 Oct 2011 · Report post Sa uram un binemeritat "La multi ani!" sarbatoritului! https://www.media.volvocars.com/global/enhanced/en-gb/Media/Preview.aspx?mediaid=3807738077_1_5.pdf Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Oct 2011 · Report post La multi ani caramida draga ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Oct 2011 · Report post La multi ani tuturor Volvo-urilor! Acum am si eu motiv sa beau o bere,doar e ziua 850-ului Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Nov 2011 · Report post La mulţi ani, la mulţi ani... dar, Adi, eu nu înţeleg de ce ai pus urarea de Ziua Morţilor, când celebrarea era în 11 iunie? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Nov 2011 (edited) · Report post La mulţi ani, la mulţi ani... dar, Adi, eu nu înţeleg de ce ai pus urarea de Ziua Morţilor, când celebrarea era în 11 iunie? Doar asa a fost sa fie... la unii e ziua mortilor; la altii, ziua sfintilor... ...Poate cand o sa sarbatorim V70-ul, va pica de ziua Chinei; cine stie... Pana sa citesc pdf-ul atasat nu am stiut ca si seria 900 a facut parte din proiectul Galaxy. Interesant. Edited 3 Nov 2011 by Adi2727 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites