Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

gabis

caut faruri V40 2004

13 posts in this topic

Salut.Oare este posibil schimbarea sticlei?pot gasi undeva? doar sticlele sunt sparte, restul farului e ok.

Sunt cu insertii negre, am uitat sa specific.

La Midnight Caller. CLICK!

PS/off-topic: Tu treceai pe lângă Big, pe la 15:00?

Da, eu....M-ai vazut?

Chiar asa scuma e sticla?

Da, te-am văzut şi, după cum îmi amintesc, mai ai nevoie şi de grilă, spoiler, parcă şi capotă...

Multe Volvo-uri pe stradă, dom'le! Tu, Cipri, Danyel, un 340, XC90-ul şi S60-ul de la curbă, un V50 negru, un S40 alb, un V70 negru... ;D

Poţi căuta pe la băieţii care dezmembrează (Sandro, Rand, Ionuţ Lup şamd), dacă nu vrei noi sau ia legătura cu Midnight Caller sau Roberto, cred că există şi aftermarket.

Capota si grila, spoilerul e doar putin crapat, se poate repara.

Salut . far stinga am eu original cu insertii negre (ca si nou) ,pret 100 euro

da-mi un numar de tel, si pune o poza, sunt interesat

merge pe modelul din 2004?

si o capota ma intereseaza modelul 2004, oare capota se potriveste de pe modele mai vechi?

CApota merge doar de la modelul Ph2 adica 2001 -2004.Daca te referi la alea mai vechi 1997-2000 s ar putea sa mearga dar sa fie distanta cam mare intre capota si aripi/respectiv bara fata

salut! oare se poate baga in faruri normale, cu sticla clara insertia neagra?am spart farurile si nu gasesc cu insetie neagra, am gasit doar fara insertie, partea acea neagra nu are nimic, s-ar putea baga in farurile care le cumpar daca este posibil, stie cineva?

Daca ma intrebai si asta la telefon, ti-as fi spus ca se poate, si se gaseste... Doar ca noua costa 260RON / far. Cu inele cromate, cum ai tu.

Iar pt. far cu totul cu insertie neagra ti-am trimis mail ieri, si cu inele si fara inele. Doar ca nu am mai primit niciun raspuns de la tine.

Am gasit faruri originale doar ca nu au insertie neagra.Leam gasit dezmembrari la un pret bun si nu stiam daca pot pune insertia neagra in ele.Insertiile le am ca nu s-au crapat.

Multumesc mult pentru ajutor si sfaturi.

Cu mare placere ! Spor la montaj ;)