Posted 22 Nov 2011 · Report post De vanzare urmatoarele piese: - motor D5 136kw, 74.000km - cutie automata 6 trepte - punte spate cu grup - acte pentru recarosare - etc Pentru alte informatii rog e-mail: mariansimiz@yahoo.com Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Nov 2011 · Report post Salut! Aş vrea eu o cheie, dacă arată ca /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=22289">cea din poză, dar cu butonul de închidere/deschidere a lamei funcţional. Cât ceri pentru una? Pompa de servodirecţie cât e? Ai putea pune o poză cu ea? Sigla mai e întreagă? Nu ai putea pune o poză-două şi cu interiorul (bordul şi tapiţeria)? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Nov 2011 · Report post Buna seara, referitor la cheie raspunsul este nu, pentru ca am doar una si o vand cu yale sau contact. Acum nu stiu ce sa spun despre pompa (daca e buna sau nu) si nici nu am posibilitatea sa verific, dar iti pot da un raspuns in 2-3 saptamani si voi atasa si foto la fel si ptr interior. Sigla nu mai e intreaga. O seara buna. 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Nov 2011 · Report post Mulţumesc frumos! Aştept răspunsul. Aş fi interesat şi de preţurile barele stabilizatoare faţă/spate, dar numai dacă ştiu şi /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=22274">plăcuţei de identificare (culoarea/ codul barelor). Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Nov 2011 · Report post Masina intreaga la ce pret? Tel.0722740471 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Dec 2011 · Report post Buna seara, anuntul nu mai este valabil. Share this post Link to post Share on other sites