Posted 5 Dec 2011 · Report post Incearca sa scoti grila de ventilatie de sub parbriz (de pe EXTERIORUL masinii). Ar trebui pe acolo sa vezi flapsul de recirculare daca se misca sau nu cand apesi pe butonul de recirculare. Daca nu, e destul de neplacut, ca se lasa cu dat gauri ca sa ai acces la suruburile motorasului de recirculare. Asta nu o spun din experienta proprie, ci din ce DIY-uri am mai vazut pe net. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Dec 2011 · Report post E clar, dacă nu se aude nicio diferenţa, înseamnă că e blocat pe recirculare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Dec 2011 · Report post ai avut dreptate recircularea e blocata ,stie cineva cum se poate debloca Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Dec 2011 · Report post Multumesc de confirmare Jos cu bordul conform PDF-ului atasat, dupa care identifici usor motorasul, il dai jos, si vezi ce si cum...S-ar putea doar sa se fi blocat tija de actionareremoving dashboard.pdf Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Dec 2011 · Report post Multumesc mult o sa incerc sa l desfac saptamana viitoare ,mersi inca o data Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Feb 2012 · Report post Eu nu gasesc filtru de particule..imi poate arata si mie cineva o poza unde este... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Feb 2012 · Report post Probabil te referi la filtrul de polen sau de habitaclu;e acelasi lucru. Din cate stiu se afla undeva in spatele compartimentului torpedo. Deschizi usita,dai jos compartimentul respectiv si ar trebui sa fie acolo. S-ar putea sa gresesc. Mai asteapta o parere totusi! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Feb 2012 · Report post Nu e lege sa fie sub torpedou.La P2 este in dreptul pedalei de acceleratie Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Feb 2012 (edited) · Report post Eu nu gasesc filtru de particule..imi poate arata si mie cineva o poza unde este... Ce dor imi este de bunica! Cand nu gasea ceva punea o cana cu gura in jos si acel ceva aparea ca prin minune! Asa si la tine,ia pune tu ceva la profil si sa vezi cum apare o poza! Daca nu mai ai varianta search pe forum si sunt deja puse poze! Edited 1 Feb 2012 by zippy Share this post Link to post Share on other sites