feraru3333

topic la biiiiiiizzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaa

1,100 posts in this topic

A! Şi treaba n-am făcut-o eu, ci proprietarii izmenelor... ;D

Hmmmm!!! Sa te cred? ;D ;D ;D!!!

Vrei să te las să arunci o privire în ale mele, să fii sigur că sunt curate şi parfumate? :nana:

Vrei să te las să arunci o privire în ale mele, să fii sigur că sunt curate şi parfumate? :nana:

Te cred pe cuvand! :D :D :D

1 person likes this

@Midnight Caller, stii finlandeza serios acum?

@Heimdallr ia trage o privire la M.C sa vezi de cate ori i s-a multumit :headbang:

Am trecut şi eu prin aia... ;D

@I love VOLVO: google translate man :P

1 person likes this

E ceva ciudat aici : aia cu ciocane mai mici fac treaba cea mai buna. A se vedea China si India stiut fiind forta lor demografica deosebita.

Pe de alta parte, vecinii nostri unguri, degeaba sunt pe verde...

In lipsa feedback-ului asteptat, incerc si eu sa avansez cateva ipoteze de lucru :

1. Vecinii nostri provin din Congo;

2. Studiul a depins de asistenta care a efectut masuratoarea. A se vedea harta; unde asistentele sunt babe grase cu permanent, ciocanul nu are randament. :slap:

3. Daca situatia nu era reala, in orice alta tara in care masculii au respect de sine, pana acum erau pline casutele de email ai emanantilor acestui studiu cu poze zilnice de ciocane, facute cu mobilul... Asta e, nu ai cu cine, nu ai cu ce, probabil!

4. Suntem rasa lasata de Doamne-Doamne, in spatiul plin de energii divine, carpato-danubiano-pontic. Noi suntem rasa originala de oameni, restul sunt uneltele diavolului, Anunnaki.

5. Femeile noastre nu sunt niciodata usoare, doar experimenteaza. :D

6. Ca tara asta a ajuns o bataie de joc a planetei... nu e o problema de zurgalai, ci de ciocan. :P

7. ...

8. ...

9. ...

Hai, ca e la baza. :smile:

P.S. Din pacate, tin sa va anunt ca e o mica eroare in primul meu post. Concluzia in ghilimele se referea la toata rasa caucaziana si nu doar la europeni. :D

Edited by Adi2727
1 person likes this

Da' tuning nu se poate ? Niste "cauciucuri" care sa nu se-ndoaie la mijloc ? Am auzit ca sint niste cauciucuri bune te fac sa stai mai bine pe kur(b/v)e. Asta doar daca le iei la prima mina. La mina adoua sau a treia se inmoaie.

Si mai merge si cu resoftare : bagi alcool in unitatea centrala pina creste presiunea in rampa comuna, (grija mare sa nu dispara femeia in timpul resoftarii - e o problema comuna asta : "asa face toate") si sa nu va lase "pompa de inalta".

O alta solutie ar fi sa bagi repede in viteza, insa doar cei care au cutie manuala pot incerca.

Edited by iulirx

E ceva ciudat aici : aia cu ciocane mai mici fac treaba cea mai buna.

Ce faci, te lauzi singur?

Mica, mica, da ridica!!! Asta-i sloganul tau?

Eu tot n-am inteles harta aia. Pana la urma cum e? .... "Stam bine" ?

traje fermoaru ,uitate-n jos ,si daca vezi ceva e bine.v\pt a face operatiunea neaparat tre sa stai in picioare

daca ai nevoie de oglinda atunci e ............

Ce faci, te lauzi singur?

Mica, mica, da ridica!!! Asta-i sloganul tau?

Mai priveste odata harta aia. Daca ti se pare ca am ochii oblici sau tenul masliniu... atunci ti se pare!

In ce priveste lauda de sine, tu singur ti-ai pus porecla la profil. Oricum, nu te mai crede nimeni ca esti cocos dupa episoadele cu iubita care ti-a dat interzis la club!

Oricum, nu te mai crede nimeni ca esti cocos dupa episoadele cu iubita care ti-a dat interzis la club!

Ce sa fac mai Marusica, daca ma iubeste......

Daca ti se pare ca am ochii oblici...

Oblici nu, doar bulbucati :D :D :D!!!

Siii uite asa Andu ia o pauza o saptamana de la postat pentru atac la persoana.

Asa este, dar totusi e un topic la baza, si nu s-a lasat cu dumnezei si cristosi ;D

Articolul si filmuletul au fost eliminate. Probabil beizadeaua plateste bani grei peste tot pe unde a aparut, ca sa nu mai fie atat de celebru.

Un tânăr s-a filmat conducând maşina cu o viteză de 250 de kilometri pe oră pe Autostrada Transilvania şi a postat, la sfârşitul acestei săptămâni, filmuleţul pe Youtube.

În filmuleţ apare o maşină Audi, în care se aflau şoferul şi un pasager, gonind cu o viteză de 250 de kilometri pe oră.

”Am fost ca Schumacher şi acum vreau să demostrez că eu sunt Fernando Alonso. Acum vreau să vă arăt cum mă duc eu pe Autostrada asta Transilvania sau ce ... o fi. Instructorul a zis că oricum nu o să iau eu carnetul de conducere, dar cu nişte şpagă a mers treaba. Acum o să le demonstrez că eu sunt Fernando Alonso. Am fost cu 200 km/h, dar acum dau 250 km/h. Hai fraiere, să vezi mere? Să vezi cum e să fii un Fernando Alonso. E ca la "Fast and Furious"”, a spus tânărul.

Poliţiştii Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) au declanşat o anchetă pentru depistarea tânărului vitezoman.

Dobitocul, ar putea sfarsi chiar ca actorul din Fast & Furious...

Hope springs eternal...