feraru3333

topic la biiiiiiizzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaa

1,100 posts in this topic

Si mai zicea cineva sa-i lasam pe chinezi sa ne faca autostrazi... Mai bine, nu!

1 person likes this

Pai ce mai... Made in China :) E ca si cand spui ma duc sa fac un pipi

Sa imi fie cu iertare,dar una la cate mii de constructii a patit ca asta.

@I love volvo-ai ramane surprins de ce lucruri si cum le fac chinezii pentru ei ;)

Sent from SGS3 on Tapatalk

Chinezii fac lucrurile

cum se cere si cum se plateste;

pot sa faca si lucuri de calitate

dar si "chinezarii"

Azi am mers din nou cu dacia 1300, cea pe care i-am vindut-o acum multi ani unui urlatean. Era ca noua. Si daca tot n-avea cauciucuri de iarna si prin Urlati era zapada pe strada l-am rugat sa ma lase si pe mine sa ma distrez un pic cu ea prin cartier. Prima data n-a vrut, dupa niste negocieri, a vrut.

Nimic pe lumea asta nu "joaca" ca o dacie, m-a umplut (din nou) de placere. Ce rs, ce st, ce volvo, nimic nu e mai "jucarie" decit dacioara mea. N-am mai executat 720 grade de cind am vindut-o.

Abia astept sa vina zapada mare pe cheia ! Nici nu trebe frina de mina, se dezechilibreaza ea singura, si ce e mai palpitant, niciodata nu stii de dinainte in ce parte !

Partea proasta e c-am facut febra musculara si la miini si la locul unde se-mpreuneaza picioarele . Inca n-am imbatrinit...(suficient)

Prea multa aderenta , prea multa electronica, prea lucrate masinile : adica prea putina distractie. M-am invechit, ma simt asa.

Cred ca din punct de vedere al conducerii trebuia sa ma nasc prin anii '30, acolo era de mine...(numai ochi, kur, mina, picior si singe, fara accize, fara reguli, fara indoiala. D-asta nu ma pot mindri ca volvo al meu are dtsc, abs, airbaguri si alte nenorociri din astea, si nici ca societatea a evoluat in directia care a evoluat)

Mai bine pun prea mult piper decit prea putina sare. Ne-am bucurat ca scapam de comunism = egalitarism, si trebuie sa fim egali in fata legii facute de oameni alesi de mediocrii majoritari.

Asta e. Sint nascut vinovat.

ps. Danyx, inca te mai bucuri ca mi-ai facilitat reintrarea pe forum ?

Edited by iulirx
1 person likes this

Azi am mers din nou cu dacia 1300,....zapada pe strada ...

Partea proasta e c-am facut febra musculara si la miini si la locul unde se-mpreuneaza picioarele .

Pai cum mai Iulica sa faci febra la maini? Daca era zapada pe strada, volanul il invarteai cu degetul mic!

Cumva te dadeai cu Dacia cu antifurtul pus la volan? ;D ;D ;D

Da tu din miini sa redresezi o dacie, pe zapada cu cauciucuri de vara. Iti fac miinile ca ventilatorul.

Stii cum se face un 360 ? Un 720 este tot un 360, insa il faci fara sa stii unde este drumul ala nenorocit. S-ar putea sa nu stii ca tu esti as in motociclete, iar alea nu fac prostii d-astea.

Vezi cum esti ? Repede te-ai gindit ca te mint , ca , adica cum : la ce-ti trebuie servo, nu ? Si cum dracu' sa faci ferba daca nu ai nici o rezistenta ?

Probabil, acum te gindesti ca de ce trebuie sa redresezi o masina pe care o invirti. E, asta e.

Volanul e ceva rotund si nu seamana deloc cu ghidonul. Daca tie-ti place cu acceleratia, ambreiajul si frina la mina, iar cu schimbatorul la picior, si mie-mi place femeia cu trichineloza .

Edited by iulirx

S-ar putea sa nu stii ca tu esti as in motociclete, iar alea nu fac prostii d-astea.

IUlica, iete:

Pacat ca nu m-a filmat cand facem 360-uri!

Filmuletu' dateaza din 2006 pe cand eram incepator! Poate am mai progresat de atunci ;D ;D ;D!!!

Uite Iulica si un 360 + 360 + 360 + 220 = 1300!!! Ce coincidenta, suma reiesita este modelul cu care te-ai distrat tu :D :D :D!!!

@Iuli: Ehee tu te plangi ca masinile sunt prea complicate in situatia in care la volvo si la rs mai ai o directie care iti transmit un feedback in volan, mai schimbi o treapta de viteza, apesi cu ceva forta ambreiajul ala... masinile 2013+ sunt total 0 la acest capitol. Tocmai ce m-am dat cu noul Leon Fr. Parca ma jucam pe xbox cu volanul. 0 feedback, directia o gluma, ambreiajul parca nu era conectat la nimic se apasa cu un deget etc.

Bine ca mai merge tractor :)

Sa ne mai amuzam putin:

Io la asta ma refeream cind ziceam ca motocicletele nu pot face asa ceva... (de la 3:28)

E mai simplu cu tractiune fata si pe zapada in parcari maaari. :)

Edited by iulirx

Buna dimineata Iulica! Te-ai trezit ;D ;D ;D?

Cei de mai sus sunt mici copii pe langa Erhabe:

Din ciclul "sa ne mai amuzam putin", priviti aici ce fac acesti copii:

http://videomix.ro/copii-mici-cu-o-dacia-fac-accident-imagini-Socante-71221.htm

Pasageru' iese prin parbriz iar soferul este turtit intre volan, pedale si scaun! Cat am putut sa rad :hammer: :hammer: :hammer: !!!

Dupa ce am postat filmuletul aici, l-am mai vizionat de inca 10 ori! Ce cap tare are pasagerul :D :D :D!!!

1 person likes this

Acu' m-am prins cine-i în avatar... :hammer:

Da, eu sunt :D :D :D!!!

Arat bine?

2 people like this

Sper că eşti pe bicicletă... ;D

Poate era calare ;D ;D ;D!!!

1 person likes this

Orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare.

"Targovetul cu mere

Intr-o dimineata , stapanitorul unei cetati , fu trezit de niste strigate care se auzeau din piata:

"Hai la mere! Mere dulci cum n-ati mai gustat!".

Ridicandu-se indispus din pat si privind pe fereastra,vazu un targovet ce vindea, intr-adevar, mere, inconjurat de o multime de musterii.

"Trebuie sa fie tare bune merele alea" , isi spuse mai-marele cetatii si , facandu-i-se pofta, il chema pe primul sau sfetnic si ii porunci:

"Ia cinci galbeni si mergi in piata sa cumperi mere de la targovetul acela".

Primul sfetnic il chema pe paharnic si ii spuse:

"Uite patru galbeni , du-te si cumpara mere".

Paharnicul se adresa , la randul sau , stolnicului:

"Poftim trei galbeni , de care sa cumperi mere de la targovetul acela".

Stolnicul il chema pe primul strajer ii dadu doi galbeni si il trimise in piata.

Acesta dadu un galben unui strajer din subordine, iar acela se duse la targovet si ii lua la rost:

"Hei , ce tot strigi asa? Ai tulburat somnul mai-marelui cetatii, iar drept pedeapsa mi-a poruncit sa-ti confisc caruta asta cu mere".

Zis si facut.

Intors la seful sau , strajerul se lauda:

"Am facut un targ nemaipomenit.Cu un galben am cumparat o jumatate din caruta cu mere a targovetului".

Primul strajer merse la stolnic:

"M-am targuit si , cu cei doi galbeni pe care mi i-ai dat am reusit sa cumpar un sac cu mere!".

Stolnicul - repede la paharnic:

"Cu trei galbeni am luat o tolba intreaga cu mere".

Paharnicul dosi jumatate din cantitate si apoi merse la primul sfetnic:

"Iata , cei patru galbeni mi-au ajuns doar pentru o jumatate de tolba cu mere".

Iar primul sfetnic se infatisa dinaintea stapinitorului cetatii si glasui:

"Maria ta , iata , am indeplinit porunca.Numai ca de acei cinci galbeni n-am reusit sa targuiesc decat cinci mere".

Mai-marele cetatii , musca dintr-un mar si cugeta:

"Hmmm. Cinci mere pentru cinci galbeni. scump , foarte scump! Si , cu toate acestea , targovetul acela , avea o multime de cumparatori. Inseamna ca lumea o duce bine , are bani.

Ia sa maresc eu birurile!"

Edited by minulescu
1 person likes this

cam asa e la noi :)

1 person likes this

Păi, nu prea e aşa la noi, pentru că în poveste nu fură nici şeful şi nici vânzătorul. La noi, fură toţi. ;D

Exact! In frunte cu Voda, care-i al mai mare hot dintre toti!
1 person likes this

el voda el voia. ;D

1 person likes this

el voda el voia. ;D

... Cu voia ta / Ori ba. ;D
1 person likes this