Posted 2 Dec 2011 · Report post vand piese din dezmembrarea unui volvo 740 gle td an 1988 (exista toate piesele - motor, usi complete, cele din fata cu geamuri si oglinzi electrice, faruri, stopuri, elemente frana, suspensie, directie, electrice, jenti aliaj-5 buc, scaune fata incalzite, trapa manuala, mai putin sasiul). in plus mai exista si un bloc motor, cu arbore cotit Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Dec 2011 · Report post Şi era greu să specifici în titlu ce e cu piesele alea, lumea de unde să ştie dacă vrei să cumperi sau să vinzi? (Ţi-am corectat eu, de data asta) Te rog nu uita să specifici locaţia ta, modalitatea de contact (preferabil numărul de telefon), modalitatea de livrare şi n-ar fi rău să pui şi nişte imagini relevante cu maşina pe care o dezmembrezi. Merci de înţelegere! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Dec 2011 · Report post scuze si vin cu completari: contact: mail - tinulapusan@gmail.com locatia: Oradea livrare: curier Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Jan 2012 · Report post Salut, ma intereseaza jentile daca sunt pe15 sau16, si pretul loram uitat....carlig de remorcare? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 May 2012 (edited) · Report post frate mai dezmembrezi masina aia? ne dai si noua ceva? sau doar ne-ai agitat am vru sa zic raspunde la solicitari sau lasa-ne Edited 8 May 2012 by bunicu 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 May 2012 · Report post Se inchide pt. inactivitate. Share this post Link to post Share on other sites