Posted 3 Dec 2011 · Report post La multi ani, sanatate si...drumuri bune! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Dec 2011 (edited) · Report post E ziua ta, Sorin ! Iti transmit si eu din tara un calduros "La multi ani" ! Sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi. Daca vii acasa de sarbatori, nu uita sa treci si pe la intrunirea de joia de la Polivalenta. Imi vin si acum in minte frumoasele momente de anul trecut cand am daruit din partea prietenilor si a noastra, cateva cadouri fetitelor orfane. Ce stralucire aveau in ochi... Oricum, sa stii ca noi ne-am hotarat sa le donam si anul acesta ceva, pentru continuitate... Petrecere frumoasa ! Edited 3 Dec 2011 by mariusdaniel Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Dec 2011 · Report post Nenea Sorin iti urez un sincer LA MULTI ANI !!!! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Dec 2011 · Report post La multi ani,sanatate si numai bine "tizule"! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Dec 2011 · Report post La multi ani dragule ! Sa ai parte de tot ce-ti doresti !!! Share this post Link to post Share on other sites