Posted 5 Dec 2011 · Report post Salutare tuturor. Vand Volvo S 80, 2.4T, 200 CP, Auomatic, fabricatie 2001, 212.000 km, adus din Germania, inmatriculat in Romania in 2009, am fost singurul proprietar in Romania, masina a avut si in Germania un singur proprietar, carte service. Interior piele, telefon, comenzi pe volan, cruise control, esp, carlig remorcare. Probleme: 1. Ventilatorul sistemului de climatizare functioneaza intermitent, pe tester nu am gasit niciun defect; 2. O mica scurgere de ulei de la servodirectie, pe care nu am apucat sa o investighez. in rest, masina nu are nicio problema, functioneaza ireprosabil, si arata foarte bine. Pret: 5000 EUR, usor negociabil. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Dec 2011 · Report post Salut! Nu uita, rogu-te, să specifici metoda de contact (preferabil, numărul de telefon). PS: Titlu corectat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jan 2012 · Report post Negociabil ce inseamna pana la cat, avand in vedere ventilatorul de la clima, si uleiul de la servo! Share this post Link to post Share on other sites