Posted 26 Dec 2011 · Report post Buna oameni buni! Imi vand masinuta doar ca plec din tara definitiv. Despre masina...ce sa zic: are motor de 1587 cmc, 109 Cp ( 85Kw ), e pe benzina, are 182376 km., carte servis, distributie schimbata, uleiul schimbat regulat ( la fiecare 10mi de km. Mobil 10w40 ), filtrele schimbate la fiecare schimb de ulei. ABS, air bag-uri frontale ( patru la numar ), insertie mahon , cd player original Volvo, clima manuala, scaun si volan reglabil, carlig remorca, geamuri fata electrice, oglinda reglabila electric, oglinda incalzita, geanta aliaj, cauciucuri de iarna.Sunt al doilea proprietar ( primul in Romania, eu am transcris-o in 2008 ), este adusa din Germania,cumparat de la proprietarul care l-a cumparat de la salon Volvo. Defecte ( ca nu vreau sa para mata-n sac ) : Mici zgarieturi superficiale, si are zgomotul unei masini disel ( dar dupa spusele colegilor de pe forum este o greseala de constructie frecventa la acest tip, motorul nu are nimic ). In rest este ok, totul functional. Pret: 4300 Euro, negociabil desigur. Astept oferte. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Dec 2011 · Report post Eu ofer 2000 euro .Daca vrei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Dec 2011 · Report post Eu ofer 2000 euro .Daca vrei. Share this post Link to post Share on other sites