Posted 29 Dec 2011 (edited) · Report post Buna ziua! Am nevoie de o copie dupa o carte de identitate vehicol de la un s40 t4(de preferat phase 1) sau de ceva oficial de la volvo care sa ateste ca pe caroseria de s 40 s-a montat motorul de t4. Imi trebuie pentru a merge la rar , ca sa dovedesc ca pot monta motorul de t4 pe sasiul meu de 1.8 ca sa nu se mai faca omologare individuala. Multumesc! Poze sau scan ce o-ti avea le puteti trimite aci prin pm, sau pe mail la funky_dj_85@yahoo.com. In principiu imi trebuie pana maine dimineata. Edited 29 Dec 2011 by funkydj85 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Dec 2011 · Report post Vorbeste cu Dl. Alexpopaistar ( sa ma ierte daca nu am scris corec ID`ul ) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Dec 2011 · Report post Popeye are masina 2001+ . Lui funky ii trebuie carte de 1.9T4 (pana in 2000)... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Jan 2012 · Report post mi-a trimis mironb copie.Se poate inchide. Multumesc! si un an nou cat mai bun!!! Share this post Link to post Share on other sites