Posted 10 Jan 2012 · Report post am o eroare la bord care suna in felul urmator kühlmittel niedr motor abstellen am traduso cu google translate Oprirea motorului lichidului de răcire la nivel Minima . eu merg cu masina asa de vreo o luna si merge perfect nu se incalzeste . cum as putea remedia eroarea e vreun senzor undeva /? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Jan 2012 · Report post Verifica nivelul de lichid de racire din vasul de expansiune. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Jan 2012 · Report post da .. era cam evidenta problema . chestia e ca mi sa spus ca a fost verificat Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Jan 2012 · Report post Completeaza cu lichid.Ai prea putin in bazin. Atentie la norma,sa fie aceeasi! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Jan 2012 · Report post Traducerea e ca pixu'... sunt, de fapt, două propoziţii: "Lichid de răcire insuficient. Opriţi motorul." Dacă dădeai un search pe forum, găseai această informaţie, nu era nevoie de un topic nou. Sigur că merge motorul, până ţine garnitura de chiulasă... ...dar ar fi bine să-i bagi nişte antigel. Chiar şi la aşa ceva te bazezi că "ţi s-a spus"?! Chiar e greu să ridici capota şi să te uiţi? Durează 10 secunde cu deschisul şi închisul capotei cu tot... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Jan 2012 · Report post da mersi . prob e ca nu stiam ce scrie ... doar uneori imi merge displayu Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Jan 2012 · Report post Opa... Deci probleme si cu ceasurile de bord. Recomand sa iei URGENT legatura cu BogdanG, cat inca se mai pot repara ! Share this post Link to post Share on other sites