Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Irina

inchiriere Volvo XC60 film romanesc

10 posts in this topic

Buna tuturor,

Bine v-am gasit. Ma simt un pic in minoritate pe acest formum, dat fiind faptul ca sunt femeie. Si pentru ca nu am Volvo. :)

Reprezint HI Film, o casa de productie de film. Avem nevoie de un XC60 pentru aproximativ 10 zile, dupa 10 martie, pentru un nou proiect. In cazul in care sunteti interesati, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat, pentru a discuta mai in detaliu conditiile, dar si pentru a stabili suma aferenta perioadei de inchiriere.

Va multumesc.

Irina

Share this post


Link to post
Share on other sites

Te rog să specifici ce anume faceţi cu maşina, dacă o ţineţi la voi în permanenţă sau conform unui orar zilnic prestabilit, cât plătiţi închirierea acesteia şi la ce număr de telefon poţi fi contactată. Mulţumesc!

PS: Te rog să ştergi Volvo XC60 de la profil, dacă spui că nu ai.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vom avea nevoie de masina cam 10 zile, in total. Conform scenariului, masina este implicata intr-un accident, insa nu vom filma scena impactului. vom inlocui piesele care ar fi avariate cu unele deja lovite, dupa care le vom monta inapoi pe masina la un service autorizat (agreat de proprietarul masinii).

Aceasta perioada, de 10 zile, va fi impartita in 2, anume: vom filma 7 zile cu masina cu piese lovite, dupa care inca 3 cu ea intacta. Am inclus in acest interval si service-ul. Componentele ar fi farul dreapta fata, parbrizul si aripa.

Perioada de filmare este 11-17 martie si 21, 20, 31 martie.

Pretul de inchiriere il putem discuta la telefon. 0733 425 650

Voi modifica profilul conform solicitarii.

O zi frumoasa.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mai este o problema cu piesele ce trebuiesc schimbate! Farul si chiar aripa se pot scoate fara probleme, dar sa tai un parbriz nou? Nu cred ca veti gasi pe nimeni care sa accepte taierea parbrizului!!! Parerea mea :)

Share this post


Link to post
Share on other sites